top of page

Artlantis RT²

Project Variants.jpg
Značajke

Kompatibilan sa svim softverima za modeliranje na tržištu, Artlantis RT² omogućuje vam stvaranje fotorealističnih prikaza visoke kvalitete jednostavno i u realnom vremenu (Real-Time).

Možete birati između dva načina renderiranja: Real-Time za brzo i učinkovito renderiranje i Ray Tracing za slike visoke kvalitete! Naravno, možete odabrati oba načina.

I ono najbolje - Artlantis RT² je optimiziran za Mac i Windows operativne sustave.

 
 
Trenutne vizualizacije (Real-Time)
 

Zahvaljujući Real-Time značajki možete kreirati vizualizacije odmah, bez trošenja vremena! Prilikom otvaranja 3D scene ili navigacije, modificiranja materijala, svjetla ili 3D okruženja možete se pregledati konačni rezultat u prozoru za pretpregled.

Ne morate biti grafički dizajner, stručnjak za vizualizacije ili čak imati super-moćno računalo za jednostavno i brzo generiranje realističnih scena! Softver ima ergonomsko i intuitivno grafičko sučelje te ga je lako naučiti i koristiti.

 
RealTime.jpg
Varijante rješenja

Jedinstvena značajka u Artlantis RT². U istoj datoteci možete međusobno usporediti i razviti nekoliko varijanti arhitektonskih rješenja. Mnogo više od skupa layera, alat "View Combinations" omogućuje vam da paralelno testirate mnoštvo mogućih rješenja.
Već od faze idejnog rješenja imate niz mogućnosti za prezentiranje svom klijentu. Primite na znanje njegove prijedloge i pokažite mu rezultat unutar sekunde.

Project Variants.jpg
Integrirani MediaStore

Integrirani MediaStore nudi tisuće 3D objekata (ljudi, biljaka ili različitih vrsta objekata) i tekstura spremnih za korištenje. Kliknite na predmet po svom izboru da biste ga smjestili u svoju scenu.

Svaki brendirani element prisutnan u MediaStoreu: namještaj je, na primjer, savršeno konfiguriran, dimenzioniran i teksturiran, što vam omogućuje da se koncentrirate na ono što je bitno: vašu scenu.

Referentni komadi kao što su Ligne Roset, Duvivier Canapés, Acquabella, Artemide, Tarkett, USM, ETEX, Danpalon®, FIM, VITRA, Serge Mouille, … dostupni su u integriranom MediaStoreu. MediaStore redovito ažurira Artlantis RT² tim koji je uvijek u potrazi za novim partnerstvima.

 
MediaStore_Brands.jpg
Ray Tracing

Ray tracing omogućuje izvor svjetlosnih zraka s točke gledišta ("kamera") kako bi se testirao svjetlosni ambijent vaše arhitektonske scene. Simulacija svjetla u stvarnom vremenu ključna je za prenošenje realizma prikazima s posebnim osvrtom na refleksije na površinama, sjene ili ambijentalnu okluziju,.
Artlantis RT² jedini je softver za renderiranje koji nudi visoke performanse u smislu omjera kvalitete i vremena za renderiranje: vaš rad je brz, bez dugog čekanja, za dobivanje nevjerojatno realističnih slika.

 
RayTrace.jpg
Pregledavanje i dijeljenje projekata

Izradite panoramu u Artlantis RT² i oživite je uz iVisit!

1. Uvezite svoju panoramu u iVisit

2. Kreirajte svoju virtualnu turu

3. Podijelite svoj projekt

4. Pratite aktivnosti svojih posjetitelja

Jednostavan i intuitivan vodič za vaše posjetitelje koji otkrivaju vaše projekte kao da su tamo! Komunikacija nikada nije bila lakša za kupce, vlasnike projekata, partnere i suradnike.

Main-Visual.jpg
bottom of page