top of page

VIZUALIZACIJE

Artlantis 2021

Artlantis od samih početaka krase dvije značajke: brzina i uporabljivost. Artlantis 2021 omogućuje izradu vizualizacija, fotomontaža, animacija, interaktivnih prezentacija i 360 panorama. Za razliku od ostalih softvera za izradu vizualizacija, Artlantis je maksimalno prilagođen korisniku: sve komplicirane opcije su ili sakrivene ili uklonjene te su na raspolaganju ostali parametri koji su lako razumljivi i odmah daju vidljivi i prepoznatljivi rezultat.

Twinmotion 2022

Twinmotion je 3D softver za izradu dinamičnih vizualizacija arhitektonskih, urbanističkih i pejsažnih projekata.

Twimotion može importirati 3D modele iz svih suvremenih softvera za 3D modeliranje, a izuzetno brzi odaziv na komande omogućuje integraciju vašeg projekta s dinamičkim virtualnim okruženjem

BIMx

BIMx je besplatni softverski alat koji integrira 3D i 2D dokumentaciju bez potrebe za poznavanjem rada u ArchiCADu. Možete se “šetati” kroz virtualni 3D model, pregledavati prostorije, provjeravati dimenzije, rotirati prikaze, preklopiti 2D nacrte sa 3D modelom itd.

Omogućena je direktna navigacija: npr. u tlocrtu 3. kata možete kliknuti direktno na oznaku presjeka i BIMx će Vam odmah otvoriti taj presjek.

MODO

MODO je cjelovito rješenje za 3D modeliranje, kreiranje sadržaja za video igre, animaciju ljudskih likova, te proizvodnju visoko kvalitetnih slika za oglašavanje. Integrirani su alati za modeliranje, oblikovanje, oslikavanje, efekte i animaciju u jednom kohezivnom paketu, s dodatnim mogućnostima korištenja neograničenih mrežnih kapaciteta za renderiranje vizualizacija.

Cjenik

Artlantis 2021
Twinmotion 2021
Modo 12
bottom of page