top of page

USLUGE

Izrada vizualizacija

Izrađujemo visokokvalitetne arhitektonske vizualizacije eksterijera zgrade s okolišem ili uređenja interijera s namještajem, opremom, završnim oblogama itd. Vizualizacije radimo iz Vaših gotovih 3D modela ili modeliramo iz 2D dokumentacije.
Pogledajte galeriju nekih od projekata koje smo vizualizirali u stupcu lijevo.

Izrada BIMx prezentacija

Poseban oblik interaktivnih prezentacija predstavljaju BIMx prezentacije. BIMx je besplatna aplikacija za iOS, Android, Mac i Windows sustave kojom je moguće “šetati” se kroz 3D model zgrade. BIMx prezentacije korisne su ne samo za projektante, nego i za investitore koji mogu npr. prezentirati stanove ili poslovne prostore na interaktivan, 3D način. Demonstraciju rada BIMx modela pogledajte na linku.

Izrada postojećih stanja 3D skenerom i 3D ARCHICAD BIM modela

Izrađujemo detaljne snimke postojećih stanja uporabom 3D skenera te detaljnim modeliranjem kompletnih zgrada u ArchiCADu. Osim 2D nacrta postojećeg stanja, krajnjem korisniku možemo isporučiti gotovi ArchiCAD BIM model ili u IFC formatu za korištenje u drugim BIM softverima (Revit, Allplan itd).

Katalog stanova

Katalog stanova klasični je prodajni alat za prezentaciju stanova za prodaju. Izrađujemo katalog stanova iz dostavljene dokumentacije uz kompletnu grafičku pripremu, dizajn i prijelom. Katalog stanova možemo isporučiti u raznim digitalnim formatima pogodnim za ispis ili kao smanjene datoteke za brži pregled putem weba.

bottom of page