top of page

BIMx

BIMx

Što je BIMx?

Graphisoft BIMx je inovativan i interaktivan komunkacijski BIM alat za arhitekte koji postavlja nove standarde arhitektonske prezentacije. Zahvaljujući GRAPHISOFT’s BIMx hyper-model-ima, investitori kao i stručnjaci mogu podjednako slobodno istraživati i u potpunosti razumjeti arhitektonski projekt kod kuće ili na gradilištu.

Pregledajte

Uporabom Graphisoft BIMx i ArchiCADa, arhitekti i dizajneri interijera mogu pregledavati projekte u 3D okruženju koje podržava 3D navigaciju u stvarnom vremenu korištenjem metoda upravljanja iz video igara. Pregledajte projekte kroz jedinstveno "walk-through" iskustvo u profesionalno vizualiziranom 3D okruženju.

Komunicirajte

Iskoristite inteligentni 3D BIM model sadržan u svakom BIMx projektu za pokazivanje raznih tipova BIM informacija sadržanih u modelu kao i točnih dimenzija u interaktivnom 3D okruženju. Upalite i ugasite slojeve (layere) kako biste prikazali različite segmente projekta. Prikažite prostor i volumene projekta, međuodnose različitih prostorija i oblika te prezentirajte koncept na potpuno nov i jedinstveni način.

Dijelite

Podijelite svoje arhitektonske projekte doslovno s bilo kim. Kreirajte samostalne, interaktivne 3D prezentacijske pakete u bilo kojoj fazi projekta i pošaljite ih sudionicima u projektu kao jedinstvenu datoteku koja se može otvoriti na Windows i Mac platformama, iPadu ili iPhoneu ili ih podijelite na BIMx Facebook portalu. Investitorima ćete osigurati profesionalnu 3D prezentaciju projekta, a sve to bez potrebe za instalacijom dodatnih softverskih alata.

bottom of page