top of page

ARCHICAD

ARCHICAD

ARCHICADov koncept BIM projektiranja građevine predstavlja evoluciju procesa projektiranja, ali i same izvedbe. Pretočite ideje direktno u virtualni svijet, rješavajte probleme na 3D informacijskom modelu i jednostavno transformirajte način rada kako bi najviše vremena proveli projektirajući, a ne iscrtavajući projektnu dokumentaciju.

ARCHICAD 27

Archicad 27 - isprobajte sami zašto je upravo Archicad alat sa kojim vrlo jednostavno možete stvarati impresivan dizajn pomoću novih i usavršenih alata koji ga čine najintuitivnijim BIM softverom na tržištu i koji također vrlo uspješno povezuje projektantske timove u potpuno otvorenom BIMcloud okruženju koje svima omogućava napredniju komunikaciju i suradnju bez gubitaka podataka tijekom rada.

ARCHICAD Start Edition 2023

ARCHICAD STAR(T) Edition 2023 posebna je verzija bazirana na punoj verziji Archicad-a 26. Korisnicima je omogućeno korištenje naprednih mogućnosti koje donosi BIM koncept za pristupačnu cijenu. Idealno za početnike koji samostalno ulaze u projektiranje i nisu im potrebne sve opcije i mogućnosti koje nudi puna verzija.

MEP Modeler

GRAPHISOFT MEP Modeler (Mechanical/Electrical/Plumbing Modeler) je integrirani dio Archicad-a koji omogućuje projektiranje svih vrsta instalacija.

Sve napredne mogućnosti Archicad-a u 3D modeliranju možete iskoristiti i za instalacije integrirajući sve potrebne informacije za kompletnu projektnu izvedbenu dokumentaciju.

Vizualizacije

Visokokvalitetne fotorealistične vizualizacije možete izraditi izravno u Archicad-u bez potrebe za eksportiranjem modela u neki drugi 3D softver. Visoka kvaliteta završnih vizualizacija osigurana je CineRender engineom preuzetom iz high-end softvera Cinema 4D.

Osim arhitektonskih vizualizacija moguće je izraditi animacije, 3D izreze, 3D dokumente, fotomontaže, skicozne prikaze...

Hrvatski predložak

Hrvatski predložak je set standarda i postavki unutar Archicad-a prilagođenih praksi u Hrvatskoj kao što su materijali, sastavnice, kote, oznake, različiti tipovi višeslojnih zidova, ploča itd.

Sve modifikacije i načini primjene detaljno su objašnjeni u uputama na hrvatskom tako da trenutno možete početi koristiti predložak.

Hardverski zahtjevi

Archicad je bio prvi arhitektonski softver koji je mogao raditi na oba najpopularnija operativna sustava: Microsoft Windows i Apple Macintosh; razni softveri za iOS i Android platforme koriste slično sučelje i način rada te omogućuju suradnju među svim suradnicima na projektu.

GRAPHISOFTove inovacije kompatibilne su i mogu se pokrenuti na svim desktop, laptop i mobilnim uređajima, omogućujući rad na bilo kojoj lokaciji.

Untitled design-3 copy.jpg
Cjenik

ARCHICAD 27
ARCHICAD 27 - Young Architect
ARCHICAD 27 - Educational
ARCHICAD STAR(T) Edition 2023
bottom of page