ARCHICAD

ARCHICAD

ARCHICADov koncept BIM projektiranja građevine predstavlja evoluciju procesa projektiranja, ali i same izvedbe. Pretočite ideje direktno u virtualni svijet, rješavajte probleme na 3D informacijskom modelu i jednostavno transformirajte način rada kako bi najviše vremena proveli projektirajući, a ne iscrtavajući projektnu dokumentaciju.

1/1
ARCHICAD 24

Fokus rada u ARCHICADu je na projektiranju: tehnologija, funkcije, sučelje, alati i biblioteke objekata i materijala u potpunosti su prilagođeni korisniku.

ARCHICAD 24 ujedinjuje arhitekte i inženjere u zajedničkom BIMcloud okruženju pomoću konstrukcijsko-analitičkog modela (SAM) te omogučava interaktivnu suradnju članovima tima kao i koordinaciju sa suradnicima. Niz drugih unaprijeđenja  i poboljšanja u novom ARCHICADU čine projektiranje lakšim i bržim.

1/1
ARCHICAD Start Edition 2021

ARCHICAD STAR(T) Edition 2021 posebna je verzija bazirana na punoj verziji ARCHICADa 24. Korisnicima je omogućeno korištenje naprednih mogućnosti koje donosi BIM koncept za pristupačnu cijenu. Idealno za početnike koji samostalno ulaze u projektiranje i nisu im potrebne sve opcije i mogućnosti koje nudi puna verzija.

1/1
MEP Modeler

GRAPHISOFT MEP Modeler (Mechanical/Electrical/Plumbing Modeler) je Add-On ARCHICADa koji omogućuje projektiranje svih vrsta instalacija.

Sve napredne mogućnosti ARCHICADa u 3D modeliranju možete iskoristiti i za instalacije integrirajući sve potrebne informacije za kompletnu projektnu izvedbenu dokumentaciju.

Vizualizacije

Visokokvalitetne fotorealistične vizualizacije možete izraditi izravno u ARCHICADu bez potrebe za eksportiranjem modela u neki drugi 3D softver. Visoka kvaliteta završnih vizualizacija osigurana je CineRender engineom preuzetom iz high-end softvera Cinema 4D.

Osim arhitektonskih vizualizacija moguće je izraditi animacije, 3D izreze, 3D dokumente, fotomontaže, skicozne prikaze...

1/1
Hrvatski predložak

Hrvatski predložak je set standarda i postavki unutar ARCHICADa prilagođenih praksi u Hrvatskoj kao što su materijali, sastavnice, kote, oznake, različiti tipovi višeslojnih zidova, ploča itd.

Sve modifikacije i načini primjene detaljno su objašnjeni u uputama na hrvatskom tako da trenutno možete početi koristiti predložak.

1/1
Hardverski zahtjevi

ARCHICAD je bio prvi arhitektonski softver koji je mogao raditi na oba najpopularnija operativna sustava: Microsoft Windows i Apple Macintosh; razni softveri za iOS i Android platforme koriste slično sučelje i način rada te omogućuju suradnju među svim suradnicima na projektu.

GRAPHISOFTove inovacije kompatibilne su i mogu se pokrenuti na svim desktop, laptop i mobilnim uređajima, omogućujući rad na bilo kojoj lokaciji.

Cjenik
ARCHICAD 24
ARCHICAD 24 - Young Architect
ARCHICAD 24 - Educational
ARCHICAD STAR(T) Edition 2020

3d art d.o.o.    

Ružićeva 21, Rijeka     

+385 51 586 381      

kontakt@3dart.hr

  • facebook
  • YouTube - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Instagram - Black Circle