top of page

Reakcija na COVID-19 | Huw Roberts - GRAPHISOFT CEO

covid-19-1330px 2.jpg

Kako koronavirus utječe na ljude širom svijeta, suosjećamo sa svima koji su pogođeni ovim neviđenim događajem i cijenimo zdravstvene radnike, lokalne zajednice i vlade širom svijeta koji na prvoj liniji rade na zadržavanju širenja COVID-19.

GRAPHISOFT, proizvođač ARCHICAD-a, uvijek u prvi plan stavlja ljude - osiguravajući sve potrebno kako bi zaštitio zaposlenike, partnere i korisnike. Također, radi na tome kako bi pomogao zajednici ARCHICAD korisnika održati kontinuitet poslovanja jer se mnogi uredi prebacuju na rad od kuće. Želimo vam podijeliti što GRAPHISOFT radi kako bi podržao zaposlenike i korisnike, da kroz ovo teško razdoblje nastave s poslovanjem.

 

Pomoć našim korisnicima

GRAPHISOFT je uveo besplatne licence za hitne slučajeve "Emergency License" kako bi pomogao korisnicima koji bi mogli imati poteškoća u pristupu njihovim uredskim ARCHICAD licencama dok rade od kuće (NET licence). Te privremene 30-dnevne ARCHICAD licence mogu se daljinski aktivirati jednostavnim aktivacijskim kodom. Sve što trebate je aktivna licenca ARCHICAD 17 ili novija i internetska veza. Da biste zatražili kodove za aktiviranje licence za hitne slučajeve, kontaktirajte nas na e-mail: kontakt@3dart.hr

 

Pomoć timovima korisnika koji koriste Teamwork

Kako bismo pomogli vašem timu da i dalje rade zajedno dok rade od kuće, GRAPHISOFT nudi besplatan 60-dnevni pristup BIMcloud as a Service, nagrađivanog rješenja za timski rad na daljinu. GRAPHISOFT trenutno radi na brzom proširenju dostupnosti ove usluge za ARCHICAD korisnike širom svijeta koja će biti dostupna od ponedjeljka, 23.ožujka 2020.

 

Za svu tehničku pomoć, uključujući i kako raditi od kuće posjetite GRAPHISOFT Help Center

 

Misija GRAPHISOFT-a je osnažiti timove u stvaranju vrhunske arhitekture. Radeći zajedno, nastavit ćemo to i u ovom zahtjevnom vremenu. Poduzimamo ove i druge mjere za rad na siguran način istovremeno osiguravajući da naši korisnici i dalje u potpunosti koriste GRAPHISOFT proizvode i usluge.

Budite sigurni i zdravi, i hvala Vam što ste cijenjeni član naše GRAPHISOFT zajednice, dok zajedno prolazimo kroz ovaj neviđeni izazov.

 

Srdačan pozdrav,

Huw Roberts, CEO

GRAPHISOFT

Budimpešta, Mađarska

bottom of page