top of page
  • Writer's picture3D ART

ARCHICAD 20 – dobio je nagradu Digital Building Transition u Francuskoj


ARCHICAD 20 osvojio je nagradu Digital Building Transition u kategoriji "Design Tools" na prvom godišnjem Digital Building Transition natjecanju održanom u Parizu 29. studenog.

GRAPHISOFT ARCHICAD 20 je dobio glavnu nagradu u kategoriji "Design Tools". Graphisoftov OPEN BIM pristup čini ARCHICAD kompatibilnim sa svim glavnim BIM alatima na tržištu danas. Nagrađene firme usredotočene su na IFC interoperabilnosti i real-time foto-realistično renderiranje.

Osnovane od Francuske Vlade, Digital Transition Plan for Buildings (PTNB) nagrade prepoznaju softverske inovacije koje pomažu u modeliranju i konstruiranja zgrada stručnjacima koji prelaze na i rade koristeći Building Information Modeling (BIM). "Naš cilj je istaknuti digitalne alate koji omogućuju svim građevinskim stručnjacima rad na digitalnim modelima koristeći BIM", rekao je Bertrand Delcambre, predsjednik PTNB. "Od 93 prijava, odabrali smo 30 kandidata", kaže podpredsjednik. Nakon toga žiri je odabrao 11 pobjednika u 10 kategorija. Većina softvera koji su sudjelovali u natjecanju biti će navedeni na web stranici francuske Vlade PTNB za usmjeravanje stručnjacima u modeliranju i konstruiranju kao najbolji BIM softverski alati dostupni na današnjem tržištu. Osim ARCHICAD 20, još tri branda iz Nemetschek Groupe također su osvojili nagrade sa svojim proizvodima: SCIA Engineer, BIM + i Solibri Model Checker.


117 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page