top of page
  • dbeslic

Archicad 26 je stigao!!!

Updated: Jul 18, 2022


Ako želite vidjeti kako je izgledala rođendanska Graphisoftova torta, škicnite na kraj posta. A usput možete vidjeti i 3d art ekipu kako se zabavlja u Graphisoft Parku okruženi stotinama Graphisoft partnera koji su došli na trodnevni Graphisoftov event u Budimpešti.


Ako ste bili dio jučerašnjeg online eventa, onda znate da je Graphisoft predstavio najnoviju verziju softvera - Archicad 26.


U slučaju da niste, imate ovaj blog kako bi upoznali Archicad 26 novitete i kako ih koristiti.


Projektiranje

Provedite što manje vremena na upravljanju projektima, a čim više vremena na onome što zapravo želite – projektiranju. Archicad 26 će vama i vašoj ekipi iz ureda pomoći da budete na vrhu sa organizacijom a datoteke će ostati pojednostavljene, bez obzira što veličina i složenost projekta raste.


Uz pomoć čega se možete bolje fokusirati na projektiranje?

Uz poboljšani upravitelj atributima, bržu navigaciju projektom, još bolji surface override (grafičko nadjačavanje), kreiranje pametnih objekata sa poboljšanim Library Part Maker-om, detaljnim kuhinjskim elementima te unaprijeđenim editiranjem u 2D pogledima.

Vizualizacije

Osvojite klijenta kreirajući zapanjujuće vizualizacije brzo i jednostavno zahvaljujući profesionalnim out-of-the-box rješenjima, modernim teksturama i namještajima, poboljšanim uvozom i izvozom Archicad modela te moćnim nadogradnjama BIMx web i desktop preglednika.


Suradnja

Archicad 26 također donosi poboljšane tijekove rada na konstruktivnom analitičkom modelu te poboljšanu komunikaciju tako da svaka suradnja između arhitekta i građevinskih inženjera bude brža i glađa.


Novitete u suradnji sa ostalim strukama koje donosi Archicad 26 uključuju: automatsko generiranje opterećenja uživo, brži izvoz u FRILOS, poboljšani SAF translator, podršku za višesegmentne stupove i grede, još bolji BIMcloud te točne energetske procjene zgrada.


Dokumentacija

Archicad 26 uvodi bržu, točniju dokumentaciju s manje ručnih podešavanja zahvaljujući snažnim poboljšanjima u tijeku rada na izradi projektne dokumentacije te donosi novitete popout novog automatskog teksta za Master listove, poboljšanji Graphic Override, ažurirane visinske kote, te importanje više stranica PDF-a u jednom kliku.



Ukoliko želiš znati više i bolje pamtiš kroz čitanje teksta i slike, onda možeš preći na cijelu stranicu posvećenu Archicadu 26.


A ako ipak više voliš učiti vizualno i interaktivno onda nam se pridruži na našem besplatnom webinaru koji će se održat 26.07.2022. godine.


Sadržaj webinara:

- Uvod o Graphisoft eventu te Archicad 26 – Marin Račić, dipl.ing.arh

- Noviteti Archicada 26 prikazani uživo kroz primjere – Katarina Gomaz

- Hrvatski predložak prilagođen Archicadu 26 – Duje Bešlić

- Pitanja i odgovori


U sljedećem blog postu dobiti ćeš link preko kojeg ćeš se moći prijaviti na webinar.


Očekujemo te tamo!



231 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page