top of page

ARCHICAD 26

Archicad26_BannerSet_Documentation_HR.jpg

GRAPHISOFT® je predstavio Archicad 26, najnoviju verziju vodećeg i višestruko nagrađivanog BIM softverskog rješenja.

 

Dizajnirajte, vizualizirajte, dokumentirajte i isporučite projekte svih veličina s Archicadovim snažnim skupom ugrađenih alata i sučeljem jednostavnim za korištenje koji ga čine najučinkovitijim i najintuitivnijim BIM softverom na tržištu. S Archicadom se možete usredotočiti na ono što radite najbolje: projektiranje sjajnih zgrada.

PROJEKTIRANJE

Provedite što manje vremena na upravljanju projektima, a čim više vremena na onome što zapravo želite – projektiranju. Archicad 26 će vama i vašoj ekipi iz ureda pomoći da budete na vrhu sa organizacijom a datoteke će ostati pojednostavljene, bez obzira što veličina i složenost projekta raste. 

UNAPRIJEĐENI UPRAVITELJ ATRIBUTIMA

Uštedite si vrijeme i smanjite rizik od banalnih pogrešaka dok se fokusirate na vaše projektiranje — čak i na velikim i složenim projektima. Koristite lakšu i intuitivniju navigaciju i upravljanje atributima kroz strukturiranu hijerarhiju.

 
BRŽA NAVIGACIJA PROJEKTOM

Nemojte više beskonačno pretraživati! Brzo i jednostavno pronađite sve žive i nežive stavke pomoću novog pretraživača u Navigatoru za brže snalaženje unutar projekta.

01_Navigator_Search.png
JOŠ BOLJI SURFACE OVERRIDE

Brže modeliranje i dokumentiranje otvora s manje podešavanja zahvaljujući većoj kontroli nad površinama otvora i poboljšanim opcijama grafičkog nadjačavanja.

06_Openning.png
KUHINJSKI ELEMENTI PROJEKTIRANI DO ZADNJEG DETALJA

Prvi put predstavljeno sa Archicadom 25, od sad možete dodatno brzo i jednostavno prilagodili izgled i stil svojih kuhinjskih elemenata, još uvijek poštujući sve standarde i zahtjeve – sve to bez ručnih podešavanja.

16_Kitchen_Cabinets.png
KREIRANJE PERSIONALIZIRANIH OBJEKATA

Kreirajte svoje parametarske objekte bez potrebe za poznavanjem programiranja. Stvorite svoja vrata, prozore i druge parametarske objeke – jednostavno sa metodom grafičkog editiranja. Intergirani alat Archicad-a – Library Part Maker čini stvaranje objekata mačjim kašljem.

POBOLJŠANO 2D CRTANJE

Na temelju povratnih informacija korisnika, učinkovito i pojednostavljeno poboljšanje 2D uređivanja u Archicadu 26 štedi vrijeme i pomaže u održavanju dosljednosti među interakcijama kada se koristi Radial Stretch za kružnice i elipse.

08_Radial_Stretch2.png

SURADNJA

Archicad 26 također donosi poboljšane tijekove rada na konstruktivnom analitičkom modelu i poboljšanu komunikaciju tako da svaka suradnja između arhitekta i građevinskih inženjera bude brža i glađa.

AUTOMATSKO GENERIRANJE OPTEREĆENJA UŽIVO

Brža i automatizirana suradnja između arhitekta i građevinski inženjera u Archicadu 26, pomoći će ti da uštediš vrijeme i omogući pristup detaljnim informacijama u modelu.

02_Live_Loads-1.png
BRŽI IZVOZ U FRILO

Uštedi si vrijeme pri radu s novim Archicad - FRILO značajkom izravnog izvoza jednim klikom. Otkrijte integrirano projektiranje.  

19_FRILO_Export-1.png
POBOLJŠANI SAF TRANSLATOR

Glađa i brža razmjena informacije između Archicada i softvera za proračun kontruktivnog analitičkog modela, i to sve jednim klikom. Time se omogućuje arhitektima i građevinskim inženjerima da budu sinkonizirani te na pravom putu.

05_SAF_Translator-1.png
PODRŠKA ZA VIŠESEGMENTNE STUPOVE I GREDE

Dobijte preciznije izračune konstrukcije s višestruko profiliranim analitičkim elementima koji bolje opisuju složene segmente.

03_Multi_Segment_Beams-1.png
JOŠ BOLJI BIMCLOUD

Nijedan projekt nije prevelik za BIMcloud, sada s povećanim kapacitetom do 100 tisuća datoteka. Poboljšana sigurnosti i kontrola nad poviješću verzija datoteka čine BIMcloud vašim najboljim alatom za suradnju projektnog tima.

VIZUALIZACIJA

Osvojite klijenta kreirajući zapanjujuće vizualizacije brzo i jednostavno zahvaljujući profesionalnim out-of-the-box rješenjima, modernim teksturama i namještajima, poboljšanim uvozom i izvozom Archicad modela te moćnim nadogradnjama BIMx web i desktop preglednika.

 
 
NOVE PROFESIONALNE TEKSTURE

Zanimljive, moderne vizualizacije klijenti prihvaćaju brže i lakše zahvaljujući svježem sadržaju dodanom u Surface Catalog. 

OPTIMIZIRANI ARCHIDOV UVOZ I IZVOZ TE BIMX PREGLEDNIK
10_Surface_Catalog-3.jpg

Archicad 26 uvodi izvoz 3D modela s jednostavnijim, informativnijim tijekom rada Publishera i lakšom kontrolom nad veličinom teksture za optimizaciju veličine datoteke i vremena izvoza. Dodatno, BIMx Web preglednik i BIMx Desktop preglednik imaju novu, realističniju vizualizaciju s on-the-fly renderiranjem, odražavajući orijentaciju projekta i Camera View Cone u 3D modelu.

BIMx-presenter_02-copy.jpg

DOKUMENTACIJA

Archicad 26 uvodi bržu, točniju dokumentaciju s manje ručnih podešavanja zahvaljujući snažnim poboljšanjima u tijeku rada na izradi projektne dokumentacije.

POBOLJŠANE GRAPHIC OVERRIDE OPCIJE

Brzo kreiranje kombinacija u Graphic Override — Archicad 26 ti olakšava pronalaženje i dodavanje više pravila kombinacija odjednom bez nepotrebnog skrolanja.

15_Graphic_Override_Setup.png
VIŠE PDF STRANICA - JEDAN KLIK

Uštedi vrijeme tako da trošiš manje vremena na ponavljajuće zadatke – importaj nekoliko stranica iz PDF-a, samo jednim klikom.

13_Selective_PDF_Page_Import.png
AŽURIRANE VISINSKE KOTE

Još jedna ušteda vremena — dokumentacija je brza i jednostavna kad na različite načine koristite informacije koje su već dostupne u modelu.

07_Level_Dimension.png
NOVI AUTOTEKST ZA MASTER LIST

Uštedi si vrijeme i smanji pogreške uz brzu i točnu dokumentaciju uz pomoć novih automatskih tekstova u automatiziranim prikazima.

 
14_Autotext_for_Layout_Master.png

DODATNA POBOLJŠANJA

Za dodatne informacije, pogledajte Graphisoftov Archicad 26 Demo video gdje su dodatno objašnjena sva Archicad 26 poboljšanja.

bottom of page