top of page
  • Writer's picture3D ART

Winter Open BIM Academy


BIM POINT u suradnji s GRAPHISOFTOM organizira novu Zimsku Open BIM Akademiju (WOBA) u ožujku 2020. godine. U sklopu akademije organiziran je velik broj radionica koje polaznicima omogućuju stjecanje novih znanja, učenje kroz praktičan rad te razmjenu iskustava sa drugim projektantima, a slobodno vrijeme ispunjeno je društvenim aktivnostima i skijanjem u jednom od najljepših slovačkih skijališta.

Stručnjaci iz GRAPHISOFTA ponovno će voditi specijalizirane radionice vezane uz ARCHICAD. Neke od tema radionica su upoznavanje sa suradnjom projektanata različitih struka kroz Open BIM, kako dRofus može pomoći pri izradi projekta, na koji način Rhino/Grasshopper kroz integraciju s ARCHICADOM može automatizirati modeliranje kompleksnih parametarskih formi, metode rada s modulima koje mogu ubrzati ubrzati sve etape projekta te uvid u nove mogućnosti koje donosi ARCHICAD 24!

Popis svih radionica dostupan je na sljedećem LINKU.

Od ove godine, polaznici koji bi željeli prenijeti svoje znanje ostalim sudionicima, mogu se prijaviti i za ulogu predavača.

Zimska OPEN BIM akademija održava se od 1. do 6. ožujka 2020. u Jasni, Slovačka, a za prijave do 31. siječnja organizatori akademije nude popust od 100€.

Za više informacija, plan predavanja i aktivnosti te registraciju posjetite sljedeći LINK.

60 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page