top of page
  • Writer's picture3D ART

ARCHICAD 23 i Twinmotion


GRAPHISOFT®, proizvođač ARCHICAD-a, i Epic Games, proizvođač Unreal Engine-a, najavili su suradnju kako bi korisnicima ARCHICAD 23 omogućili BESPLATAN pristup budućoj verziji Epic-ovog NOVOG vizualizacijskog rješenja, temeljenog na nedavno preuzetom Twinmotion-u, koje će sadržavati najmodernije tehnologije za izradu real-time vizualizacija.

Jednostavnost Twinmotion-a i snaga Unreal Engine-a za izradu real-time vizualizacija dobitna su kombinacija u AEC sektoru.

„Real-time vizualizacija je sljedeći veliki korak u foto-realističnoj vizualizaciji“ riječi su Huw Robertsa, izvršnog direktora GRAPHISOFT-a.

Posebna ponuda za kupce ARCHICAD 23

Kao dio sporazuma između GRAPHISOFT-a i Epic Games-a, svi kupci ARCHICAD 23, koji tek kupuju ili koji nadograđuju ARCHICAD sa starijih verzija, imaju pravo na odgovarajući broj potpuno funkcionalnih licenci za nadolazeću poboljšanu verziju Twinmotion-a, BESPLATNO.

Ova ponuda počinje od izdavanja nadolazeće verzije Twinmotion-a (procijenjeno vrijeme dolaska je u studenom 2019.god.) i traje do kraja isporuke ARCHICAD 23, odnosno do izlaska sljedeće verzije ARCHICAD-a.

Sa ovom posebnom ponudom uštedjeti ćete 12.230 kn + PDV (cijena Twinmotion-a do 13.05.2019.god.)

Za sve postojeće korisnike ARCHICAD-a, te one koji će tek postati, Epic Games je trenutnu verziju Twinmotion-a učinio BESPLATNOM kako bi korisnici mogli iskusiti jednostavnost i brzinu koja ih očekuje u novoj verziji. Ova verzija je besplatna za svakoga - zauvijek, ali pod uvjetom da se preuzme do izlaska nove verzije Twinmotion-a, u studenom 2019.god.

Vremena više nego dovoljno 😉.

Link za preuzimanje trenutne BESPLATNE verzije Twinmotion-a:

Više informacija o nadolazećim real-time vizualizacijskim mogućnostima Twinmotion-a za korisnike ARCHICAD 23, možete vidjeti na snimci svjetske premijere ARCHICAD 23 na linku.


359 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page