top of page

GRAPHISOFT LEARN

bannnnnner 2.jpg
GRAPHISOFT LEARN Centar

Program GRAPHISOFT LEARN Centar ima za cilj educirati nove i postojeće krajnje korisnike ARCHICADa uspostavljanjem centra za učenje ili delegiranjem instruktora koji su  registrirani od strane GRAPHISOFTa širom svijeta. Globalna mreža nudi usluge obuke i certificiranja za krajnje korisnike koji će imati priliku pohađati GRAPHISOFT BIM CLASSES i potvrditi stečeno znanje dobivši certifikat kao GRAPHISOFT certificirani korisnik, stručnjak ili BIM Manager.

ARCHICAD OSNOVE tečaj

ARCHICAD OSNOVE tečaj je temelj svih GRAPHISOFT BIM Classes tečajeva. Tečaj nudi detaljni pregled najvažnijih alata i tehnika modeliranja za ARCHICAD© početnike. Tečaj također nudi relevantne informacije o BIM konceptu te njegovoj praktičnoj primjeni u praksi.

Nastavna metodologija korištena na ovom tečaju, razvijena je i uspješno korištena od A-NULL, eksluzivnog GRAPHISOFT distributera i partnera u Austriji.

Professional Level BIM Classes

Tečaj koji se preporučuje za sve srednje korisnike koji profesionalno rade s ARCHICADom. Glavni cilj obuke na profesionalnoj razini je pripremiti polaznike za uspješno polaganje stručnog ispita za ARCHICAD. 

bottom of page