top of page

GRAPHISOFT LEARN

bannnnnner 2.jpg
GRAPHISOFT LEARN Centar

Program GRAPHISOFT LEARN Centar ima za cilj educirati nove i postojeće krajnje korisnike ARCHICADa uspostavljanjem centra za učenje ili delegiranjem instruktora koji su  registrirani od strane GRAPHISOFTa širom svijeta. Globalna mreža nudi usluge obuke i certificiranja za krajnje korisnike koji će imati priliku pohađati GRAPHISOFT BIM CLASSES i potvrditi stečeno znanje dobivši certifikat kao GRAPHISOFT certificirani korisnik, stručnjak ili BIM Manager.

3
3

press to zoom
3
3

press to zoom
1/1
ARCHICAD OSNOVE tečaj

ARCHICAD OSNOVE tečaj je temelj svih GRAPHISOFT BIM Classes tečajeva. Tečaj nudi detaljni pregled najvažnijih alata i tehnika modeliranja za ARCHICAD© početnike. Tečaj također nudi relevantne informacije o BIM konceptu te njegovoj praktičnoj primjeni u praksi.

Nastavna metodologija korištena na ovom tečaju, razvijena je i uspješno korištena od A-NULL, eksluzivnog GRAPHISOFT distributera i partnera u Austriji.

OPEN
OPEN

press to zoom
OPEN
OPEN

press to zoom
1/1
Professional Level BIM Classes

Tečaj koji se preporučuje za sve srednje korisnike koji profesionalno rade s ARCHICADom. Glavni cilj obuke na profesionalnoj razini je pripremiti polaznike za uspješno polaganje stručnog ispita za ARCHICAD. 

bottom of page