top of page

GRAPHISOFT LEARN

mapa.jpg
3DART
GRAPHISOFT BIM Certificates

3D ART d.o.o. u svibnju 2020. godine postao je službeni ovlašteni GRAPHISOFT LEARN edukacijski centar, koji u svom timu ima dva međunarodno priznata BIM Managera sa dugogodišnjom praksom i iskustvom u radu. Nudimo tečajeve u 3 nivoa: osnovni, napredni i ...

Tečajevi su namjenjeni za početnike i profesionalce srednje razine koji žele poboljšati svoje vještine ARCHICADa i proširiti svoje znanje iz područja BIM-a. Iskusni korisnici ARCHICADa, koji žele postati stručnjaci za određeno BIM korištenje ili postati certificirani BIM Manager. 

Svi naši sudionici tečajeva dobivaju nakon završenih tečajeva međunarodno priznati certifikat.

PREGLED TEČAJEVA
  • Essential Level BIM Classes

Ovaj tečaj  preporučuje se studentima, novim ARCHICAD korisnicima i potencijalnim studentima. Glavni cilj osposobljavanja na osnovnoj razini je pripremiti polaznike za uspješno polaganje provjere GRAPHISOFT certificiranog ARCHICAD korisničkog ispita.

  • Professional Level BIM Classes

Ovaj tečaj preporučuje se za srednje korisnike ARCHICADa. Glavni cilj obuke na profesionalnoj razini je pripremiti polaznike za uspješno polaganje provjerenog GRAPHISOFT certifikata ARCHICAD stručnog ispita jer GRAPHISOFT smatra da je ova razina vještina ARCHICAD-a i stručnost BIM-a potrebni za učinkovitu isporuku projekata u BIM-u.

  • Specialty BIM Classes

Ovaj tečaj pokriva različita područja naprednih znanja ARCHICADa i BIMa koja se preporučuje stručnjacima. Većina obrađenih tema znatno nadilazi razinu poznavanja softvera koja se obično očekuje od prosječnih krajnjih korisnika.

LEARN centri i centri za certificiranje nude mogućnosti certificiranja za krajnje korisnike na bitnoj i profesionalnoj razini u cilju potvrđivanja njihovog znanja. GRAPHISOFT je razvio ove ispite certifikata kao globalno mjerilo za mjerenje ARCHICAD i BIM znanja. Ispitnici se mogu pripremiti pohađanjem preporučenih BIM nastava, a alternativno se mogu pripremiti i samostalnim učenjem. Nakon uspješno položenog ispita svaki ispitanik dobiva digitalnu potvrdu besplatno, a može se odlučiti i za tiskanu kopiju. Ispitni testovi mogu se polagati u LEARN centrima, certifikacijskim centrima ili na vanjskim lokacijama pod nadzorom registriranog trenera.

 

                   GRAPHISOFT Certified ARCHICAD User

Ova se potvrda preporučuje studentima i krajnjim korisnicima koji su tek prešli na ARCHICAD. Predloženi put učenja koji vodi do uspješnog ispita jest pohađanje BIM razreda osnovne obuke.

 

GRAPHISOFT Certified ARCHICAD Professional

Ovaj se certifikat preporučuje krajnjim korisnicima srednje razine koji profesionalno rade s ARCHICAD-om. Predloženi put učenja koji vodi do uspješnog ispita jest završavanje Professional Level BIM Classes.

GRAPHISOFT Certified ARCHICAD BIM Manager

Ovaj se certifikat preporučuje krajnjim korisnicima napredne razine koji profesionalno rade s ARCHICAD-om. Obvezni put učenja koji vodi do uspješnog ispita jest završiti BIM Manager program obuke.

users.jpg
prof.jpg
bimm.jpg
bottom of page