top of page

ARCHICAD SUSRET KORISNIKA 2019

Archicad_Nov_2017-92.jpg

ARCHICAD susret korisnika idealna je prilika za razmjenu iskustava i ideja među korisnicima. Pozivamo nove i stare korisnike da nam se pridruže, poslušaju predavanja domaćih i stranih stručnjaka, prijave za radionice, sudjeluju u druženju, diskusijama i razmjeni mišljenja s ostalim korisnicima.

ARCHICAD susret korisnika održati će se u Zagrebu u kongresnom centru Forum Zagreb, Radnička cesta 50 - centar Green Gold, u subotu 1. lipnja 2019. s početkom u 9:00 sati.

Ulaz je besplatan!

Više o predavačima i radionicama pročitajte ovdje.

Marin_edited.jpg
ARCHICAD-EXCEL VEZA ZA PROCJENU TROŠKOVA I PANEL RASPRAVA
Marin Račić

Marin Račić, arhitekt iz Rijeke, jedan je od BIM entuzijasta “1. generacije” te se aktivno bavi ARCHICADom i BIM-om dok se BIM još tako nije zvao (20+ godina). Od 2006. godine bavi se distribucijom ARCHICADa, a usporedno se bavi BIM implementacijom/edukacijom/promocijom (održao je niz predavanja u Hrvatskoj i Engleskoj, Austriji, Francuskoj, Latviji, Dubaiju itd), aktivan je u BIM odboru Hrvatske komore arhitekata, te se bavi i projektiranjem kao suvlasnik studija MR 2. Bio je i ARCHICAD beta tester, položio je ispit za certificiranog BIM managera, a i ovlašteni je arhitekt.

Duje_Bešlić_-_promo_foto_400-removebg-preview_edited.jpg
DESIGN OPTIONS I PANEL RASPRAVA
Duje Bešlić

Duje Bešlić, po struci tehničar, po prirodi 3D entuzijast. Svoje prve korake sa ARCHICAD-om započinje davne 1998. godine te spada u prvu generaciju ARCHICAD korisnika u Hrvatskoj. Profesionalna iskustva stječe u operativi na objektima raznih namjena diljem RH. Nezadovoljan kvalitetom izrade projektne dokumentacije snijeg, kišu i ljetnu žegu 2006. godine mjenja klimatiziranim projektnim uredom gdje dodatno usavršava i proširuje svoja znanja. OPEN BIM za njega je jedini i pravi put za kvalitetnu kolaboraciju u AEC sektoru. Zadnjih šest godina neizostavni je dio 3D ART tima kao BIM manager i tehnička podrška ARCHICAD korinicima u Hrvatskoj.

Integrirana mogućnost upravljanja varijantama rješenja u Archicadu 27 pruža projektantima učinkovitiji način za izradu istih, omogućujući im da pronađu najbolje alternative u znatno kraćem vremenu.

Naučite kako kreirati varijante rješenja i jednostavno se prebacivati između njih – bilo da uključuju cijelu zgradu, samo njezine dijelove ili više dijelova u isto vrijeme.

AI U ARCHICADU 27 I PANEL RASPRAVA
JOSIP HULJEV
iIVAN_FORETIĆ.jpg
REKONSTRUKCIJE - BIM MODEL ZAGREBAČKE KATEDRALE
Ivan Foretić

Ivan Foretić, ovlašteni je arhitekt iz Zagreba. Nakon studija počeo je raditi kao partner u vlastitom obiteljskom arhitektonskom studiju, gdje radi do danas. Od 2011. postaje suradnik i profesionalni certificirani edukator za ArchiCAD i druge GRAPHISOFTove BIM softvere.

Svojim će predavanjem zaokružiti priču rekostrukcije Zagrebačke katedrale i drugih zaštićenih zgrada.

Josip Huljev je diplomirani inženjer arhitekture i živi u Šibeniku. Radi u firmi Digitalna arhitektura kao ovlašteni arhitekt.
Na Archicad suretu korisnika govoriti će o umjetnoj inteligenciji u Archicadu 27.

"Uđimo zajedno u fascinantni svijet arhitektonskih vizualizacija stvorenih snagom umjetne inteligencije, gdje algoritmi postaju arhitekti svojih (naših) vlastitih imaginacija, stvarajući jedinstvene slike koje otkrivaju nove dimenzije kreativnosti i estetike. - created by ChatGPT

1570090652796_edited.jpg
PANEL RASPRAVA: RENDERI/VIZUALIZACIJE
Nina Ninčević
Slika zaslona 2019-05-21 u 16.44.19.png
NOVITETI IZ GRAPHISOFTA
Martina Glavina

Mihaly Csizmadia će predstaviti ARCHICAD plug-inove Reinforcement za modeliranje armature i izradu armaturnih planova izravno u ARCHICAD modelu, te ArchiTerra za napredno modeliranje terena sa prometnicama, platoima, nasipima, iskopima itd.

József Kiss (senior test specialist)

 

thumb2_1669564c-e6de-43de-87be-eb75402f9214_edited_edited_edited.jpg
PANEL RASPRAVA: RENDERI/ VIZUALIZACIJE
Marin Jelčić
TAMARA_GODINIĆ.JPG
PANEL RASPRAVA: HRVATSKI PREDLOŽAK I PRIMJENA U PRAKSI
Krunoslav Szoersen

Moje ime je Neven Ahel i rekli su mi da moram uvodno reći nešto o sebi. Pa, eto, može se reći da sam imao veliku sreću u životu. Naime, bio sam tek dječak kad sam otkrio čime se želim baviti. Moj djed je imao tu neku knjigu iz građevine i to je bilo to. Dakle, ja sam inženjer građevine koji je kroz posljednjih 15 godina prošao sve faze tog posla, od projektiranja do operative. Na samom početku jedan arhitekt mi je, nazovimo to tako - nespretno poručio, "Da, ti si inženjer građevine i ovo je tvoj domet. Sjediti u uredu i slušati što se kaže." Nikada nisam vjerovao u to i eto, danas, između ostaloga pomažem prvenstveno arhitektima, te stječem nova znanja i vještine u ARCHICADu.

Dipl. oec, voditelj prodaje i marketinga
Diplomirala je na Fakultetu za turistički i hotelski menadžment i kasnije se usavršava iz upravljanja prodajom i marketingom na Institutu za menadžment u Zagrebu. Sa više od 14 godina iskustva kao voditelj marketinga i prodaje, posjeduje izvrsne organizacijske sposobnosti i vještine rješavanja problema.

Dio 3D ART tima je od 2015. godine na poziciji voditeljice marketinga. Uz prodaju softvera organizira i koordinira ARCHICAD edukacije diljem Hrvatske.

bottom of page