top of page
  • kgomaz

Novi Archicad, novi BESPLATNI webinar

Updated: Aug 17, 2022


Graphisoft je povodom svog 40.-og rođendana predstavio Archicad 26.

Kako vi i vaša ekipa iz ureda možete koristiti novitete Archicada 26 da bi uštedjeli vrijeme i potencijalno izbacivali van kvalitetnije projekte? Sa svime time vas želimo upoznati te objasniti promjene u hrvatskom Archicad 26 BIM predlošku.


Prije svega, upoznajte se s našim predavačima:


Marin Račić:

Direktor @3D ART

Marin je ovlašteni arhitekt s višegodišnjim iskustvom i jedan je od vodećih BIM stručnjaka u Hrvatskoj. Archicad koristi preko 26 godina. Održao je niz predavanja na temu BIM-a u Hrvatskoj i inozemstvu. Član je raznih radnih tijela koja se bave implementacijom BIM-a.


Duje Bešlić

BIM manager @3D ART

Duje je bogato iskustvo s gradilišta uspješno spojio s radom u projektnom uredu i naprednim BIM vještinama. Ekspert je u primjeni Archicada, dugogodišnji instruktor i certificirani Archicad BIM manager.


Katarina Gomaz

Tehnička podrška @3D ART

Katarina svoju ljubav prema arhitekturi i softverima nije htjela razdvajati pa joj je time jedino logično bilo da upiše studij arhitektonske tehnologije u Engleskoj gdje je fokus na BIM tehnologiji. Apsolutno zaluđena modeliranjem, vizualizacijama i inovacijom, Katarina aktivno radi na tome da postane certificirani Archicad BIM manager.

 

Ako niste stigli pogledati naš webinar uživo ili ste bili prisutni ali želite utvrditi znanje o pojedinom novitetu, prilažemo vam snimku webinara na našem Youtube kanalu gdje možete pogledati cijeli online događaj od početka do kraja.

Zadnji dio online webinara bio je rezerviran za Pitanja&odgovore ali to ne znači da mora biti kraj pitanjima, komentarima ili sugestijama.

Napišite nam mail, nazovite nas, pošaljite nam poruku...a mi odgovaramo u čim kraćem roku.


Sretno modeliranje,

vaš 3d art

379 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page