top of page
  • dbeslic

Iskoristite priliku – kupite Archicad do 14.10. i uštedite 10.820 kn + PDV!


"U korak s BIM-om" sajamska akcija daje vam vjetar u leđa kako bi vaš prelazak na BIM uz Archicad bio čim lakši!


Iskoristi priliku i kupnjom Archicad 26 do sredine listopada, ostvari sve pogodnosti Ugovora o održavanju potpuno besplatno prvih godinu dana!


ŠTO SVE DOBIVATE NA POKLON?


1. PRVU GODINU UGOVORA O ODRŽAVANJU KOJA OBUHVAĆA:

(protuvrijednost 4.920,00 kn + pdv)

  • TEHNIČKU PODRŠKU KAD GOD POŽELITE

Zvrcnite nas, pošaljite nam mail ili pokažite "uživo" putem neke od screen sharing aplikacija. Podršku vam možemo pružiti na način na koji vama paše –bilo da je riječ o besmislenom pitanju ili složenom Archicad problemu. Ukoliko naš tim nema odgovor na vaše pitanje, u spas nam dolazi ekipa iz sjedišta Graphisofta u Budimpešti.


  • BESPLATNU NADOGRADNJU ARCHICADA

Ugovor o održavanju kojeg dobivate prvih godinu dana besplatno, uključuje i besplatne nadogradnje na nove inačice softvera koje se ažuriraju svake godine. Kako bi se lakše snašli sa jedne inačice na noviju, svake godine imate besplatni webinar u kojem vas upoznajemo sa novitetima te prema njima prilagođavamo Hrvatski predložak.


  • NEOGRANIČEN BROJ INSTALACIJA

Archicad možete pokrenuti gdje god se nalazili, bilo da ste u uredu, kod kuće ili na terenu bez internetske veze – sa svojim USB ključem. Archicad 26 možete imati instaliran na vašem računalu u uredu i laptopu. Licencu mijenjate samo šaltanjem svojeg USB ključa.

Kod gubitka, oštećenjenja ili krađe USB ključ, mi ćemo vam dostaviti novi bez naknade.


  • 500 DODATNIH BIBLIOTEKA MATERIJALA

Unutar Archicada imate integrirani CINERENDER za vizualizacije, za koji dobivate 500 dodatnih biblioteka materijala koje možete koristiti za sve žive teksture kako bi dodatno dali doživljaj.


  • LOKALIZIRANI HRVATSKI PREDLOŽAK

ARCHICAD hrvatski predložak znači Archicad prilagođen hrvatskom načinu projektiranja. Cilj nam je da vam približimo BIM način projektiranja uz Archicad, tako da vam uz kupnju softvera poklanjamo i naš lokalizirani Hrvatski predložak sa kojim možete odmah krenuti s Archicad projektom sukladno hrvatskim standardima i praksi.


  • BESPLATNI MEP MODELER

Archicad nije softver kojeg koriste samo arhitekti. Integrirani dio Archicad-a nazvan MEP Modeler (Mechanical/Electrical/Plumbing Modeler) vam omogućuje modeliranje svih vrsta instalacija za električne, strojarske i vodovodne projekte. Suradnja sa vašim kolegama nikad nije bila lakša!


2. OSNOVNU ILI NAPREDNU EDUKACIJU ARCHICADA

(protuvrijednost 3.000,00 kn + PDV)


Kao jedini ovlašteni edukacijski Archicad centar u Hrvatskoj, naučiti ćemo vas sve živo i neživo o korištenju našeg najdražeg softvera. Naši edukatori su inženjeri, tehničari, tehnolozi s višegodišnjim iskustvom u projektiranju, radu na gradilištu i naprednom korištenju Archicada. Na vama je da birate želite li osnovnu ili naprednu edukaciju u trajanju od 6 online dana.

Na kraju edukacije, dobit ćete svoj certifikat o pohađanju i bodove u sustavu Stalnog stručnog usavršavanja Hrvatske komore arhitekata.


3. TWINMOTION NA POKLON DO KRAJA RUJNA!

(protuvrijednost 2.900,00 kn + PDV)


Ukoliko ostavarite kupnju do 30.9.2022. godine, uz promo akciju uključiti ćemo vam i softver Twinmotion kako bi vaši BIM projekti postali grafika koja oživljava prostor i oduševljava investitore.


Do 14.10. možete kupiti Archicad i uštediti skoro 1/3 licence, povećati efikasnost i ubrzati uredski workflow. Opremiti i educirati cijeli ured.

Što još čekate?




Posjetite nas na sajmu* u Poreču ili Zagrebu i saznajte sve pogodnosti akcije iz prve ruke.

*Promoarh 2022 - Sajam graditeljstva opremanja i uređenja, 21.- 23. rujna, dvorana Žatika, Poreč

*Arhibau 2022 - Sajam graditeljstva i konferencija, 5. - 8. listopada, Arena Zagreb

164 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page