top of page
  • mglavina

C2BIM PONOVNO U ZAGREBU!
Concept To BIM konferencija otkriva najnovije inovacije, trendove i izazove u

BIM-u. Kao vodeći događaj u industriji, C2BIM pruža platformu stručnjacima iz cijelog svijeta da se povežu, razmijene ideje i steknu uvide koji će oblikovati budućnost građevinskog sektora.


Teme Konferencije:


  1. Izrada Digitalne 3D Arhive Bečkih Sinagoga: Jedna od najzanimljivijih tema konferencije bit će posvećena izradi digitalne 3D arhive bečkih sinagoga. Kroz ovu prezentaciju, sudionici će imati priliku istražiti tehnološke inovacije koje su omogućile detaljnu digitalnu rekonstrukciju ovih povijesnih zgrada. Osim toga, raspravit će se i izazovi dugoročnog čuvanja podataka te vrijednosti očuvanja kulturnog nasljeđa u digitalnom formatu.

  2. Budućnost BIM-a Integrirana s AI, AR i VR Tehnologijama: Kako tehnologija napreduje, tako i integracija umjetne inteligencije (AI), proširene stvarnosti (AR) i virtualne stvarnosti (VR) postaje sve značajnija u građevinskoj industriji. Na ovoj sesiji konferencije, stručnjaci će istražiti kako ove tehnologije transformiraju način na koji projektiramo, gradimo i održavamo građevinske projekte.

  3. Implementacija ISO Standarda u BIM Procese: Međunarodni standardi igraju ključnu ulogu u osiguravanju kvalitete i dosljednosti u industriji. Stoga će jedna od sesija konferencije biti posvećena pregledu najnovijih ISO standarda i njihovom utjecaju na BIM procese. Sudionici će imati priliku naučiti najbolje prakse za implementaciju ovih standarda u svoje projekte, kako bi osigurali dosljednost i kvalitetu u svakom koraku procesa.

  4. Obnova Franjevačkog Samostana sv. Franje Asiškoga: Posljednja, ali ne manje važna tema koja će biti obrađena na konferenciji je obnova Franjevačkog Samostana sv. Franje Asiškoga. Ovaj inspirativni projekt obnove povijesne građevine pruža uvid u izazove i trijumfe koji stoje pred stručnjacima u revitalizaciji kulturnog nasljeđa. Kroz prezentaciju ovog projekta, sudionici će imati priliku naučiti o najnovijim tehnološkim inovacijama koje su omogućile restauraciju samostana, kao i o etičkim i praktičnim aspektima ovakvih projekata.


Kroz prezentaciju najnovijih tehnoloških inovacija i raspravu o ključnim temama u industriji, sudionici će imati priliku osnažiti svoje znanje i umrežiti se s vrhunskim stručnjacima.


PRIJAVITE SE i uživajte u događaju i u mogućnostima koje C2BIM pruža!

6 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page