top of page
  • kgomaz

Archicad 26 - Update 2


Dragi naši Archicad korisnici,


GRAPHISOFT sluša sve vaše prigovore i želje te sukladno time isporučuje poboljšanja i nove funkcionalnosti za Archicad u obliku nadogradnji (Update) koji se redovito objavljuju za svaku verziju.


Nakon redovitih tehničkih podrška između vas i nas, nas i Graphisofta, Graphisofta i ostatka korisnika diljem svijeta, izašla je nadogradnja i za Archicad 26 - Update 2.


Naša topla preporuka je da redovito ažurirate Archicad kako bi imali koristi od svih najnovijih poboljšanja i značajki. Provjeru možete napraviti i unutar svog Archicada, klikom na "Help" - "Check for Updates" ili možete nadogradnju preuzeti sa GRAPHISOFT stranice.


Koja su poboljšanja nama zapela za oko?

  • Nova funkcija pretraživačke trake u paleti Upravitelja atributa (između pojmova za pretraživanje iskoristite and/or i pustite Archicad da pretraži za vas).

  • EcoDesigner STAR out-of-the-box (dostupno za Archicad korisnike s Ugovorom o održavanju (Forward program).

  • Pregled Upraviteljom atributima gdje možete vidjeti koji materijali se koriste u projektu i koje su zavisnosti između povezanih atributa.

  • Postavke atributa dostupne su izravno pomoću naredbe Edit iz foldera Attribute Type. Nema potrebe odabrati atribut kako bi ušli u dijaloški okvir postavki.

Istražite dodatna poboljšanja i riješene bug-ove koji su sastavni dio novog updatea.


Sretno modeliranje sa još boljim Archicadom 26,

3D art ekipa

118 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page