top of page
  • Petra Bakac

Graphisoft 2020GO


Nova godina za 3D ART d.o.o. tim započela je odlaskom na GRAPHISOFTovu međunarodnu konferenciju u Budimpeštu. Glavna tema konferencije bila je #Buildinguptogether, prezentacije nekoliko najboljih tvrtki širom svijeta o tome kako koriste GRAPHISOFTova rješenja, koliko je BIM važan za svakodnevnu praksu i budućnost kao i mnoge druge teme o novim izdanjima softvera ARCHICAD i Twinmotiona, te kratki osvrt na 2019. godinu.

Graphisoft međunarodna konferencija obuhvatila je oko 400 polaznika i pružila nam je priliku da se detaljno upoznamo sa trenutnim i budućim planovima GRAPHISOFTa, nadolazećim izdanjima ARCHICADa, partnerskim proizvodima i pričama o provedbi planova.

3D ART tim osvojio je Sales Excellence Award 2019 nagradu za profesionalnu podršku svojim klijentima, koji sve više prepoznaju ARCHICAD kao najbolje softversko rješenje za sebe, te za izvrsnu suradnju s GRAPHISOFTom u prodaji, edukaciji i treninzima.

Posebno se želimo zahvaliti našem International Sales Manager-u László Ottu na podršci i susretljivosti, te izvršnom direktoru GRAPHISOFTa Huw Robertsu.

60 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page