top of page
  • Marin Račić

ArchiCAD Winter School 2017


ArchiCAD Winter School je događaj gdje ćete upoznati korisnike iz drugih zemalja, dijeliti iskustva, komentirati, raditi, razgovarati, diskutirati, raspravljati, skijati, snowboardati, zabaviti se... ili jednostavnije rečeno: ArchiCAD Winter School je najbolji tjedan u 2017. godini.

ArchiCAD Winter School je organiziran od strane ArchiCAD Users' Association International, međunarodne udruge korisnika ArchiCADa čime je osiguran fokus na temama koje su korisnicima najzanimljivije i najkorisnije.

Pošto se radi o međunarodnom okupljanju, sva predavanja i radionice održati će se na engleskom jeziku. Sudionici dolaze iz raznih zemalja: Velike Britanije, Irske, Francuske, Belgije, Danske, Mađarske, Poljske, Kine, Italije, Slovačke, Norveške, SAD-a, Hrvatske, Srbije, BiH, Švedske, Njemačke, Latvije i, naravno, Austrije.

Ukoliko Vas zanima ArchiCAD i zimski sportovi, spojite najbolje od oba svijeta i prijavite se na ArchiCAD Winter School. Nakon prvog dolaska, uvijek ćete se vraćati.

ArchiCAD WINTER SCHOOL 2017 održati će se u mjestu Hochfügen, cca 60 km istočno od Innsbrucka, u terminu od 21.-28.01.2017.

Svim vlasnicima firmi zanimljiv je podatak da je ACWS službeno konferencija što znači da i kotizacija i putni troškovi i dnevnice idu u knjigovodstveni trošak. Skijanje i zimske radosti su dostupne "usput". :-)

Prijave su otvorene do 15.11.2016. na službenim web stranicama:

103 views0 comments
bottom of page