top of page

Prošeći interaktivno jednim našim projektom

Zaviri u svaki kut, pogledaj u svaku sobu, čak i iza vrata.

Doživi prostor, kao da si upravo u njemu. Namješten do posljednje sitnice na polici.

MR 2 - Apt V - 01.jpg

Isprobaj interaktivnu šetnju na svom mobitelu u tri koraka

1. Skini besplatnu BIMx aplikaciju
2. Preuzmi demo projekt

Riječ je o stanu od 81 m2 kojeg smo opremili i modelirali prema željama našeg naručitelja. Tvoj projekt opremat ćemo po tvojim željama


Preuzmi datoteku 
 

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_blk_092917.jpg

3. Pokreni BIMx, te otvori demo projekt

Dodirom ekrana upravljaš kretanjem po stanu, kući, hotelu, zgradi.

Po potrebi možemo napraviti tvoj 3D model projekta s uređenim interijerom i namještajem kako bi potencijalni kupci, investitori ili partneri bolje i lakše doživjeli projekt i prostor.

Zamisli svoj projekt, hotel, kuću ili apartmane
prezentirane na isti način.

Umjesto mahanja rukama i instrukcija potencijalnim klijentima i partnerima kako da vizualiziraju neki prostor, projekt, stan, zgradu ili hotel - pokažete im gotovi, detaljni 3D model kroz koji se mogu prošetati preko svojih ekrana te za dodatnu dozu zabave, na to mogu nadodati i Cardboard VR set.

Psihologija tvrdi kako želja za nekim proizvodom raste ako isti taj proizvod držimo u rukama, pa bi ovakav prikaz projekta pozitivno utjecao na ishod prezentacije.


Ljudima je teško vizualizirati finalni izgled prostora iz nacrta - i nerijetko im je to neugodni reći, pa im na ovaj način možete pomoći i započeti vaš poslovno odnos na pozitivan način.

Prošeći virtualno jednim našim projektom

61% ispitanika preferirali su 3D interaktivne virtualne šetnje kroz prostor, koje trenutno nudi tek 1% izvođača i arhitekata. Ako tražite način kako se istaknuti i povećati si šanse za uspjeh projekta - ovo je dobar prvi korak.

Što treba za tvoju interaktivnu šetnju

1

Podijelite arhitektonske nacrte projekta, u CAD-u, BIM-u. ,ili kako ga već imate (ne valjda tintom na hameru?)

Naši inžinjeri, arhitekti i modeleri "prenesu" vašu zgradu iz 2D u 3D, pa urede interijere prema vašim željama i potrebama.

Možemo sve namjestiti generičkim, no name namještajem, kako bi korisnici bolje i lakše doživjeli prostore iz vašeg projekta.

Isto tako, prostor možemo namjestiti i stvarnim namještajem iz kataloga, pa korisnici mogu odmah dobiti i procjenu troška za opremanje interijera.

3

2

Koliko to košta

Za procjenu troška izrade vaše interaktivne šetnje, 3D modela, vizualizacija ili kataloga stanova za projekt morate podijeliti nacrte i reći neke svoje želje.

Znate i sami, ne postoje dva jednaka projekta - čak niti ako su slične kvadrature ili oblika, pa je to jedini način za procjenu troškova i rokova.

Uvijek će biti brže i povoljnije od kupovine namještaja za fotografije u potencijalnom katalog stanova, koje možete napraviti tek kad je zgrada gotova - ili, izradite scenografiju koja glumi prostore i interijere vašeg projekta.

 

Pošalji nam upit
 

Isprobaj interaktivnu šetnju jednim od naših projekata

1. Skini i instaliraj besplatnu BIMx aplikaciju

2. Preuzmi naš demo projekt

Riječ je o stanu od 81 m2 kojeg smo opremili i modelirali prema željama našeg naručitelja.
Tvoj projekt opremat ćemo po tvojim željama.


Preuzmi datoteku
3. Pokreni BIMX, te otvori demo projekt

Možete samo dodirnuti ekran kako bi "prošetali" do točke koja vas interesira ili možete otvoriti pohranjene poglede koje možemo pripremiti za vas.

Kad otvorite projekt, u gornjem desnom kutu je ikonica bookmark. 
Time aktivirate listu pogleda koje se otvara na dnu, koju možete listanjem gore podići preko cijelog ekrana.
Tu je popis odabranih i snimljenih vizura, pogleda, što korisniku olakšava pregled- izuzetno praktično kao Katalog stanova.

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_blk_092917.jpg

O nama

3D ART se bavi digitalnim tehnologijama u arhitekturi te je ambasador i zastupnik BIM (Building Information Modeling) tehnologije.

MR2 je sestrinska firma, tehnološki osviješten arhitektonski ured sa sjedištem u Rijeci koji je realizirao projekte diljem Hrvatske i svijeta; Dubai, Roterdam, Pariz, Zadar, Zagreb, Rab, Poreč, itd.

Sve smo prezentirali kroz virtualne šetnje.

Ako imate pitanja ili vas zanimaju detalji  051/586-381

Proizvodite namještaj?

Izradite bazu 3D modela vašeg namještaja kako bi arhitektima i projektantima olakšali korištenje upravo vaših proizvoda u pripremi projekta.

bottom of page