top of page
  • dbeslic

Twinmotion Community Challenge #4 - Nagradna igra


EPIC GAMES je objavio novi Twinmotion Community Challenge #4, ali sa nešto drugačijim pravilima. U prijašnjem Twinmotion Community Challenge-u svi sudionici su modelirali scenu i birali okruženje po slobodnom izboru, no ovaj put svi sudionici preuzimaju isti model, koji je u ovom slučaju ARCHICAD 20 Signature Building projektiran od Petterson Associates.

U ovom Twinmotion Community Challenge-u nema ograničenja i pravila o okolini zgrade. Zgrada može biti među pustinjskim dinama, visoko u planinama ili na obali rijeke - pustite mašti na volju.


Vaš zadatak je jednostavan: preuzmite navedeni model i izradite vizualizaciju koristeći Twinmotion 2020.1 ili noviji kojim ćete prikazati zgradu u zapanjujućem okruženju.

Model možete preuzeti na poveznici u FBX formatu.

Napomena: ovaj model se može koristiti samo tijekom razdoblja Twinmotion Community Challenge-a i samo u tu svrhu.


Rok za prijavu vaše vizualizacije je srijeda, 14.listopada u 23:59 sati, a pobjednički rad dobiva nagradu od 500 $ plus Epic Games Swag.



Prijava i Pravila


Prijava

Potrebno je izraditi sliku minimalno 2K rezolucije u Twinmotion-u 2020.1 ili novijem. Također, možete koristit Twinmotion Trial ili Twinmotion edukacijsku verziju.

Nakon toga objavite sliku na nekim od društvenih mreža:

Vašu prijavu možete objaviti na jednoj ili na svim od gore navedenih društvenih mreža.

Sve prijave moraju imati navedenu zgradu (model) i projektanta "Len Lye Center, New Plymouth, New Zealand, designed by Patterson Associates", te tekst #TwinmotionChallenge.


Pravila

Opća pravila za sudjelovanje pročitajte na sljedećoj poveznici. Međutim, postoji jedno važno pravilo koje je isto za svaki Twinmotion Community Challenge:


Predmeti koji će biti u vašoj sceni ne mogu sadržavati zaštitne znakove ili logotipe. Na primjer, ako se na vašoj slici pojavi prijenosno računalo, ono ne može imati vidljiv logotip robne marke - i dalje možete imati prijenosno računalo na sceni, ali ne i logotip.

Nažalost, bilo koja slika s takvim brendiranjem ili logotipom biti će diskvalificirana. Ne želimo da vam se to dogodi, zato prije objavljivanja slike uklonite sve logotipe i robne marke.



Veselimo se vašim vizualizacijama.

Ukoliko još uvijek nemate Twinmotion možete ga preuzeti ovdje.

Više o Twinmotion-u 2020 možete pogledati na poveznicama:

62 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page