top of page
  • dbeslic

Twinmotion 2020.2 nadogradnja



Izašla je nova Twinmotion 2020.2 nadogradnja koja donosi nove alate za animaciju i faze, realnije materijale i efekte, te nove animirane i pametnije objekte. Twinmotion 2020.2 donosi novu dimenziju u izradi realističnih, brzih i jednostavnih arhitektonskih vizualizacija u stvarnom vremenu.


Animacija i faze


Interaktivna, parametarska vrata

Twinmotion 2020.2 je proširen sa velikom paletom novih vrata - uključujući jednokrilna, dvokrilna i klizna - koja se automatski uklopaju na postojeće otvore, a mogu se postaviti tako da se automatski otvaraju na temelju blizine kamere i/ili interakcije ljudi. Uz mogućnost odabira različitih stilova, ručki, šarki i okvira, raspon mogućih varijacija je širok.


Animirani objekti

Novi animirani objekti omogućuju vam povezivanje bilo kojeg objekta s widgetom za rotaciju ili pomicanje kako biste animirali vlastite prilagođene objekte poput vrata, prozora ili dizala. Predefinirane animacije su dječji vrtuljak, podizna rampa, industrijska vrata i podizni stupić.


Brže i jednostavnije faze

Dodan je novi alat za faze koji se temelji na višekanalnoj vremenskoj crti koja omogućuje bržu i lakšu izradu faznog videozapisa kao što je prikaz faza izgradnje objekta ili prikaz više varijanti rješenja.


Poboljšani realizam


Realnije vodene površine

Materijal za vodene površine je poboljšan te bolje odražava promjene dubine i povećava kvalitetu vizalizacija, omogućujući vam stvaranje realnijih jezera, rijeka i bazena.


Realnija kiša i pljusak

Kiša koju generira vremenski sustav sada čini površine vlažnije i formira lokvice na realističniji način omogućujući vam bolju simulaciju scene kišnog dana.


Poboljšani materijal za prijevozna sredstva

Materijal koji se koristi za prijevozna sredstva sada uključuje jasan "metallic" efekt koji simulira sloj laka koji se nanosi na površinu, omogućujući vam realnije simuliranje boja.


Novi i ažurirani objekti


Vegetacija istočne Azije

Dodano je 15 novih stabala koja se obično nalaze u Kini, Japanu i Koreji. Svako stablo dolazi za četiri godišnja doba i tri dobi. To omogućuje projektima koji su u Azijskoj regiji precizniji prikaz autentičnog okruženja.


Nova građevinska mehanizacija

Zamijenuto je nekoliko postojećih svojstava građevinskih vozila s kvalitetnijim verzijama koje sadrže animirane uređaje i nude mogućnost prilagođavanja vlastitim logotipom vaše tvrtke, što vam omogućava da realnije vizualizirate fazu izgradnje vašeg projekta.


Prilagodljivi pametni zrakoplovi

Dadani su novi djelovi zrakoplova koji se mogu prilagoditi sa različitim bojama kao i mogućnost postavljanja logotipa. Osim toga, zrakoplovi reagiraju na doba dana tako što automatski uključuju svjetla noću.


Cijena i dostupnost

Ako već imate Twinmotion 2020, nadogradnja je za vas besplatna kao i za sve Archicad 24 licence koje imaju ugovor o održavanju. Nadogradnju možete instalirati preko Epic Games launcher.


Ako nemate Twinmotion, ne propustite priliku kupnje Twinmotion 2020 po 50% nižoj cijeni koja iznosi 1.600 kn + PDV za trajnu licencu. Ponuda vrijedi do 1. rujna 2020. godine. Kupnja Twinmotiona 2020 uključuje sve sljedeće nadogradnje zaključno do kraja prosinca 2021.godine.

Postoji i besplatna probna verzija za one koji žele isprobati mogućnosti Twinmotion 2020 prije kupnje, kao i besplatna edukacijska verzija za nastavnike i studente.


Također je uz izlazak nadogradnje, izašao i Direct Link za Archicad 24 kojeg možete preuzeti na sljedećoj poveznici:



Kako svi noviteti izgledaju u praksi, pogledajte na sljedećem videu:


92 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page