top of page
  • dbeslic

Archicad 25 - izvrsnost projekta u svakom detalju!

Updated: Jul 8, 2021



BUDIMPEŠTA, 7. srpnja 2021. - GRAPHISOFT®, vodeći Building Information Modeling (BIM) proizvođač softvera za arhitekte i inženjere, danas je predstavio najnoviju verziju vodećeg i višestruko nagrađivanog BIM softverskog rješenja - Archicad 25.


Archicad 25 - isprobajte sami zašto je upravo Archicad alat sa kojim vrlo jednostavno možete stvarati impresivne projekte pomoću novih i usavršenih alata koji ga čine najintuitivnijim BIM softverom na tržištu i koji također vrlo uspješno povezuje projektantske timove u potpuno otvorenom BIMcloud okruženju koje svima omogućava napredniju komunikaciju i suradnju bez gubitaka podataka tijekom rada.


Projektiranje

Kvaliteta arhitekture ogleda se u detaljima. Kako bi vam pomogao u izvrsnosti, Archicad 25 olakšava rad na mnogo malih načina - nudeći značajan poticaj u praktičnosti, preciznosti i učinkovitosti.



Noviteti koje donosi Archicad 25 su nove parametarske biblioteke opreme i namještaja, brzo prebacivanje selekcije elemenata između 2D i 3D prozora, izradu poligonalnih prodora za instalacije, unaprijeđenje alata za stubišta i još puno sitnih dorada koje štede vrijeme.


Suradnja

Izvrsna realizacija rezultat je zajedničkog rada arhitekata, inženjera i izvođača. Archicad 25 podržava više od 40 digitalnih formata za izvoz i uvoz, uključujući klasike poput DWG, PDF i XLS, kao i suvremene Open BIM formate IFC i BCF koji su softverski neovisni i predstavljaju trenutni standard u AEC industriji.



Noviteti su između ostalog, integrirana opcija za "Survey Point" (geodetsku točku vezanu za geokoordinate), bolja suradnja s projektantima instalacija koji koriste Revit, poboljšana direktna veza Archicad-Solibri, razna poboljšanja u konstruktivnom analitičkom modelu (pravila spajanja, izrada profila, statičko opterećenje) itd.


Dokumentacija

Budite u toku sa dokumentacijom bez pogrešaka koja je automatski generirana i u skladu je s propisima i lokalnim standardima.

Archicad 25 donosi novitete u "Graphic Override" funkcionalnosti uvođenjem mogućnosti podešenja RGB boja za pokrivne i pozadinske šrafure, dorađeni skočni prozor s nazivom tipa linije, kao i mnoštvo raznih drugih dorada i poboljšanja.


Vizualizacija

Arhitektura je više od pukog stvaranja profesionalnih rješenja. Riječ je o komuniciranju projektantske ideje i interakciji između prostora i volumena. Archicad 25 nudi niz inovacija kako bi vaši projekti postali izražajniji.

U novoj verziji Archicada možete prikazati teksture izravno u presjecima i pročeljima, a Mac korisnicima je ubrzan rad jer Archicad sada koristi Metal, Appleov novi grafički API, koji ima gotovo direktan pristup grafičkoj jedinici.



135 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page