top of page
  • dbeslic

Archicad 25 - izvrsnost projekta u svakom detalju!

Updated: Jul 8, 2021BUDIMPEŠTA, 7. srpnja 2021. - GRAPHISOFT®, vodeći Building Information Modeling (BIM) proizvođač softvera za arhitekte i inženjere, danas je predstavio najnoviju verziju vodećeg i višestruko nagrađivanog BIM softverskog rješenja - Archicad 25.


Archicad 25 - isprobajte sami zašto je upravo Archicad alat sa kojim vrlo jednostavno možete stvarati impresivne projekte pomoću novih i usavršenih alata koji ga čine najintuitivnijim BIM softverom na tržištu i koji također vrlo uspješno povezuje projektantske timove u potpuno otvorenom BIMcloud okruženju koje svima omogućava napredniju komunikaciju i suradnju bez gubitaka podataka tijekom rada.


Projektiranje

Kvaliteta arhitekture ogleda se u detaljima. Kako bi vam pomogao u izvrsnosti, Archicad 25 olakšava rad na mnogo malih načina - nudeći značajan poticaj u praktičnosti, preciznosti i učinkovitosti.Noviteti koje donosi Archicad 25 su nove parametarske biblioteke opreme i namještaja, brzo prebacivanje selekcije elemenata između 2D i 3D prozora, izradu poligonalnih prodora za instalacije, unaprijeđenje alata za stubišta i još puno sitnih dorada koje štede vrijeme.


Suradnja

Izvrsna realizacija rezultat je zajedničkog rada arhitekata, inženjera i izvođača. Archicad 25 podržava više od 40 digitalnih formata za izvoz i uvoz, uključujući klasike poput DWG, PDF i XLS, kao i suvremene Open BIM formate IFC i BCF koji su softverski neovisni i predstavljaju trenutni standard u AEC industriji.Noviteti su između ostalog, integrirana opcija za "Survey Point" (geodetsku točku vezanu za geokoordinate), bolja suradnja s projektantima instalacija koji koriste Revit, poboljšana direktna veza Archicad-Solibri, razna poboljšanja u konstruktivnom analitičkom modelu (pravila spajanja, izrada profila, statičko opterećenje) itd.


Dokumentacija

Budite u toku sa dokumentacijom bez pogrešaka koja je automatski generirana i u skladu je s propisima i lokalnim standardima.

Archicad 25 donosi novitete u "Graphic Override" funkcionalnosti uvođenjem mogućnosti podešenja RGB boja za pokrivne i pozadinske šrafure, dorađeni skočni prozor s nazivom tipa linije, kao i mnoštvo raznih drugih dorada i poboljšanja.


Vizualizacija

Arhitektura je više od pukog stvaranja profesionalnih rješenja. Riječ je o komuniciranju projektantske ideje i interakciji između prostora i volumena. Archicad 25 nudi niz inovacija kako bi vaši projekti postali izražajniji.

U novoj verziji Archicada možete prikazati teksture izravno u presjecima i pročeljima, a Mac korisnicima je ubrzan rad jer Archicad sada koristi Metal, Appleov novi grafički API, koji ima gotovo direktan pristup grafičkoj jedinici.131 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page