top of page
  • pbakac

Twinmotion Community Challenge #6 - Nagradna igra


EPIC GAMES je objavio novi Twinmotion Community Challenge #6 - "Blending the old world with new".

U ovom Twinmotion Community Challenge-u vaš zadatak je izrada vizualizacije najmanje rezolucije 1920 x 1080 koristeći Twinmotion 2021.1.


Rok za prijavu vaše vizualizacije je srijeda, 23. lipnja 2021.u 23:59 sati, a pobjednički rad dobiva nagradu od 500 $ plus Epic Games Swag.


Prijava


VAŽNO! U ovom izazovu nije dopušteno korištenje Photoshop-a kao i drugih postprodukcijski alata za izradu vaše vizualizacije, dakle iskoristite sve napredne alate koje ova nova verzija Twinmotiona nudi.

Prihvaćaju se također i prijave stvorene korištenjem Twinmotion Trial ili Twinmotion edukacijska verzija.


Nakon toga objavite sliku na nekim od društvenih mreža:

Vašu prijavu možete objaviti na jednoj ili na svim od gore navedenih društvenih mreža, no obavezno u tekst uvrstite #TwinmotionChallenge.


Pravila


Opća pravila za sudjelovanje pročitajte na sljedećoj poveznici. Međutim, postoji jedno važno pravilo koje je isto za svaki Twinmotion Community Challenge:


Predmeti koji će biti u vašoj sceni ne mogu sadržavati zaštitne znakove ili logotipe. Na primjer, ako se na vašoj slici pojavi prijenosno računalo, ono ne može imati vidljiv logotip robne marke - i dalje možete imati prijenosno računalo na sceni, ali ne i logotip.


Nažalost, bilo koja slika s takvim brendiranjem ili logotipom biti će diskvalificirana. Ne želimo da vam se to dogodi, zato prije objavljivanja slike uklonite sve logotipe i robne marke.


U nastavku pogledajte Tips & Tricks video koji je za vas pripremio Epic Games.


Veselimo se vašim vizualizacijama.

Ukoliko još uvijek nemate Twinmotion možete ga preuzeti ovdje.

Više o Twinmotion-u 2021.1 možete pogledati na poveznici






57 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page