• pbakac

Postanite BIM manager!


Ukoliko ste postojeći BIM manager / BIM koordinator ili to želite postati, ovo je izvrsna prilika da se upoznate s aktualnim BIM standardima i najboljim načinima rada. Upišite se na 10-tjedni, zabavni i interaktivni online program prepun prezentacija, savjeta i virtualnih aktivnosti.


Saznajte od iskusnih GRAPHISOFT predavača i BIM managera sve što trebate znati kako upravljati BIM uredom koji radi u Archicadu; od postavljanja projekata, preko koordinacije sa suradnicima, do upravljanja članovima tima i procesima. Upoznajte kolege iz cijelog svijeta i podijelite svoja iskustva u radu na BIM projektima koristeći Archicad. Položite testove za dobivanje globalno priznatog GRAPHISOFT certifikata.

Prijave za tečaj počinju već danas, a BIM Manager Program započinje 4. listopada 2021.




Cijena tečaja za korisnike koji nisu SSA korisnici iznosi 1200 , dok potpisnici ugovora o održavanju imaju 20% popusta, te svoj kȏd za popust mogu zatražiti već danas kod nas. Online program traje 10 tjedana i uključuje 3 modula:

  • BIM Office Management (Upravljanje BIM uredom),

  • ARCHICAD Template Creation (Izrada ARCHICAD predložaka) i

  • BIM Project Coordination (Koordinacija BIM projekta)

Što Vas očekuje na #graphisoftLEARN BIM Manager Programu?

Svaki modul uključuje 2-4 podmodula. Biti će ukupno 10 podmodula, s jednim podmodulom koji će biti dostupan svaki tjedan, kako bi se prilagodilo trajanju tečaja. Svaki podmodul će se sastojati od online sastanaka uživo s predavačima i potrebnim materijalima (kao što su brošure, koje razrađuju ono o čemu se razgovaralo tijekom sastanaka uživo, predloške BEP/EIR, Archicad datoteke itd.), a polaznici ih mogu preuzimati i učiti sami. 

Organizirat će se 2-3 sastanka tjedno ukupnog trajanja od po 3-4 sata, u različitim danima ili istog dana. Sastanci će također biti snimljeni i za polaznike koji ih neće moći uživo pratiti. 

Na kraju svakog podmodula uslijediti će brzi ispit ili vježba te će se