top of page
  • Writer's picture3D ART

BUILDING TOGETHER 2020 - digitalna konferencijaPridružite nam se na GRAPHISOFT Building Together digitalnoj online konferenciji namjenjenoj arhitektima i inženjerima koja se održava 8. i 9. srpnja 2020. sa početkom u 14 sati.


Building Together je dvodnevna online konferencija na kojoj ćete se upoznati kako GRAPHISOFT mijenja način rada na koji arhitekti i inženjeri surađuju kroz inovativne BIM radne procese.


Zašto prisustvovati Buliding Together konferenciji?


U prvom dijelu konferencije Huw Roberts, izvršni direktor GRAPHISOFTa, govoriti će o novoj viziji u AEC industriji i na koji način GRAPHISOFT pomaže arhitektima i inženjerima u realizaciji te vizije, osnažujući ih za stvaranje izvrsne arhitekture. Upoznati ćete se sa značajkama nove verzije programa ARCHICAD 24, BIMx i BIMcloud te saznati zašto su Fender Katsalidis Architects, koji su projektirali drugu najvišu zgradu na svijetu (Merdeka 118), izabrali baš ARCHICAD!


Budite prvi koji će saznati o novoj revolucionarnoj metodi suradnje arhitekata i inženjere kroz integrirano projektiranje i upoznajte beskonačne mogućnosti GRAPHISOFTovih proizvoda. Prijavite se na konferenciju Building Together!

89 views0 comments

Comments


bottom of page