top of page
  • mglavina

Besplatne Archicad i BIMcloud SaaS licence za prognane ukrajinske projektante


Prije nekoliko dana Graphisoft je obustavio sve poslovne aktivnosti u Rusiji i Bjelorusiji te je onemogućio pristup Graphisoftovim komercijalnim uslugama u tim zemljama za sve sankcionirane organizacije i pojedince.


Graphisoft već koordinira i uparuje donacije sa povezanim dobrotvornim organizacijama te pomaže zaposlenicima i partnerima u regiji. Poljski Nacionalni institut za arhitekturu i urbanizam (NIAiU) pokrenuo je inicijativu za povezivanje ukrajinskih arhitekata i inženjera s poljskim kolegama. Divimo se ljudskosti poljskih kolega i njihovom programu te ga želimo proširiti.


Graphisoft je u suradnji sa svojim partnerima osigurao ukrajinskim arhitektima i inženjerima u Hrvatskoj 6-mjesečne besplatne licence za Archicad i BIMcloud SaaS (Software as a service) kao pomoć u ovom prijelazu na novo zaposlenje i/ili rad na daljinu.


Kako do licence


Ako ste arhitekti, inženjer, dizajner ili stručnjak iz bilo kojeg dijela AEC industrije iz Ukrajine koji tražite posao u inozemstvu, radite na daljinu u inozemstvu ili radite na daljinu u Ukrajini, kliknite na link:


U padajućem izborniku odaberite "Emergency license for displaced Ukrainian AEC professionals". Na temelju vaše lokacije, prikazati će se kontakt lokalnog partnera koji će surađivati ​​sa vama na dobivanju besplatnih Archicad i BIMcloud SaaS licenci. Ove licence za početak vrijede šest mjeseci. Arhitektonske uredi također mogu dobiti pomoć pri zapošljavanju prognanih arhitekata i inženjera iz Ukrajine putem istog obrasca.


Nadamo se da će ova inicijativa pomoći da se ukloni barem dio stresa koji prolaze ukrajinski kolege i nadamo se da ćemo u budućnosti moći još više pomoći.

83 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page