top of page
  • dbeslic

ARCHICAD START EDITION 2022

STAR(T) verzija 2022 slijedi isti koncept kao STAR(T) EDITION 2021. Sadržaju smo dodali nove značajke koje su razvijene za punu verziju programske opreme ARCHICAD 25. Sva su postojeća ograničenja ostala ista. Cijena je 12.750,00 KN + PDV.

START EDITION 2022 ZNAČAJKE

MODELIRANJE

Archicad SE 2022 sadrži sve potrebne alate za stvaranje odgovarajućeg BIM modela manje zahtjevnih građevina (obiteljske kuće), kao što su profilirane ili kompozitne strukture, čvorišta temeljena na prioritetu, alat za ljuske, alat za Morph i GDL objekti.

PRODUKTIVNOST

Podignite Vašu produktivnost na viši nivo s novim „Startup“ dijalogom i „Action“ centrom. Pokretanje datoteka se odvija bez obavijesnih poruka. Tabovi su pregledniji uz „TAB previews“ te olakšavaju navigaciju u projektu. Glavna razlika između Archicad Start Edition i Archicad pune verzije je produktivnost. S verzijom SE možete sve, ali s punom verzijom možete raditi brže.

DOKUMENTACIJA I BIBLIOTEKA

Kompletan skup 2D značajki Archicada dio je SE paketa: dokumentacija temeljena na modelu, 2D alati, mapa listova, itd. Nema ograničenja u ovom području u odnosu na punu verziju.

PERFORMANSE

Optimizirane performanse, reducirana veličina datoteke i brže pokretanje programa čine ARCHICAD STAR(T) EDITION 2022 bržim nego ikad prije.

Ubrzanje rada je vidljivo kod prebacivanja između tabova, otvaranja više projekata jednim klikom i reduciranim vremenom osvježavanja nacrta.

OPTIMIZIRANI RADNI PROCES (WORKFLOW)

ARCHICAD STAR(T) EDITION 2022 nudi optimizirani radni proces zahvaljujući unaprijeđenom Info Box-u zona (Zone Tool) i oznaka (Label Tool), pojednostavljenim unosima podataka za Shell i Morph kao i za pojednostavljene Text Label strelice te jedinstvene ID (Unique ID) u postavkama prikaza nacrta (View Settings).

Kreirajte animacije za studije sunca (Sun Study) s prilagođenim opcijama datuma i vremena uz trenutne povratne informacije (Realtime Feedback) o postavkama vlastitih i bačenih sjena.

Za više informacija pogledajte na LINKU.

Za ponudu obratite nam se na kontakt@3dart.hr ili na broj telefona +385 51 586 381


62 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page