top of page
SAVE THE DATE (4).png
Besplatni Archicad 27 na 3 mjeseca, kako?

Nisi još radio u Archicadu?* Želiš probati softver, odslušati osnovnu edukaciju i uhodati se kako treba? Mi ti to nudimo, skoro za džabe. Uložiš 320 € u osnovnu edukaciju i pošalješ nam potvrdu o kupljenom tečaju, a mi ti pošaljemo BESPLATNU tromjesečnu Archicad 27 licencu. Nemoj zakasniti jer ova prilika te čeka do 27.12.2023.

*AKCIJA VRIJEDI SAMO ZA NOVE KORISNIKE

.01

TEČAJ ARCHICAD OSNOVE

Prvi korak je da si kupiš tečaj - Archicad osnove. Tečaj se nalazi na Graphisoft Learn portalu te je prilagođen i preveden na hrvatski jezik.

.02

POŠALJI POTVRDU

Jednom kada kupiš edukaciju dobiti ćeš potvrdu na e-mail. Tu potvrdu nam pošalji i napiši nam iz koje si firme ili kako se zoveš, za ostalo ćemo se mi pobrinuti. Javiti se moraš do 27.12.2023.

.03

BESPLATNI
ARCHICAD 27

Treći korak je na nama. Kada primimo tvoju potvrdu o kupovini Archicad osnovnog tečaja mi ti šaljemo Archicad 27 licencu koja će ti trajati 3 mjeseca. Sasvim dovoljno da preslušaš tečaj i proučiš softver sa svim njegovim prednostima!

Archicad27-Design-Wallpaper-Desktop-16x9-6016x3384-(6K)_edited.jpg

BRENAC&GONZALEZ&ASSOCIES - HIGHER

ROCH, FRANCE

BRENAC-GONZALEZ.FR

PHOTO: SERGIO GRAZIA

GRAPHISOFT LEARN TEČAJ - ARCHICAD OSNOVE

Edukacije kupuješ samostalno, klikni na link i plati niz tečajeva ARCHICAD OSNOVE na hrvatskom jeziku. Od kada kupiš tečaj, možeš ga preslušavati 180 dana u vlastitom ritmu, a na konzultacije s edukatorom možeš se prijaviti prvih 90 dana

UČENJE

Tečaj je niz snimljenih videa koji ti korak po korak objašnjavaju osnove rada u Archicadu. Svaki video možeš ​pregledavati iznova unutar 180 dana.

KONZULTACIJE

Kada zapneš u učenju ili vidiš da ti za neki dio treba dodatno pojašnjenje. Zapiši svoje pitanje i priključi se na zoom konzultacije. Na konzultacijama možeš našeg edukatora pitati sve što te zanima vezano za tečaj. Pravo na konzultacije imaš 90 dana od kupovine tečaja, a organiziramo ih po potražnji. 

"Projektiranje u Archicadu je puno preciznije nego u 2D-u, što rezultira preciznim troškovnicima i zadovoljnim investitorima."
Igor Miletić, Studio 92
ARCHICAD 27 LICENCA NA 3 MJESECA

Archicad 27 licencu NE kupuješ, 3D ART ti ju daje džabe. Pošalji nam mailom potvrdu o kupovini osnovnog tečaja, a mi ti šaljemo licencu Archicad 27. Licenca će ti trajati 3 mjeseca, a u tom periodu imaš i pravo na besplatnu tehničku podršku. Pobrini se da to napraviš do 27.12.2023. 

Archicad27-Hero2-TeamsBG-Desktop-16x9-1920x1080_edited.jpg

THE UP STUDIO - HARBOR HIDEAWAY

THEUPSTUDIO.COM

PHOTO: ALAN TANSEY

Koliko štediš?

Iskoristi ponudu za kraj ove godine i uštedi 877,50 €.

Mjesečna pretplata za Archicad 27 licencu iznosi 292,50 €, no mi ti poklanjamo 3 mjeseca BESPLATNO. Sve što trebaš je uložiti u niz tečajeva - Archicad osnove po cijeni od 320 €.

Zanima te više?
Istraži sve detaljnije!
Zvrcni nas, pošalji mail i saznaj sve pogodnosti akcije iz prve ruke.

*AKCIJA VRIJEDI SAMO ZA NOVE KORISNIKE

bottom of page