BIM Workflow radionica na ARCHICAD susretu korisnika 2019

May 31, 2019

Okupili smo sjajnu ekipu BIM stručnjaka koji će sa nama podijeliti svoja iskustva i pozvati Vas da se uključite u podjelu znanja i raspravu o optimalnim načinima korišenja ARCHICADa i BIM procesa.

 

Na BIM Workflow radionici/okruglom stolu sudjelovati će:

 

Gordana Radonić, dipl.ing.arh. - BIM Implementantion specijalist, Graphisoft

 

Gordana će prikazati načine upravljanja atributima unutar ARCHICAD modela, korištenje u Teamwork okruženju, povezivanju hotlink modula, te nas upoznati s projektom edukacijskih materijala koje Graphisoft priprema za svoje korisnike.

 

Ivana Burcar Dunović, M.Sc., Ph.D. - Građevinski fakultet Zagreb

 

Ivana će predstaviti ARCHICAD - Vico Office komunikaciju za planiranje i organizaciju građenja, koja se koristi kao dio nastave na Građevinskom fakultetu u Zagrebu.

 

Goran Mraović, dipl.ing.arh. - Studio 3LHD

 

Goran će predstaviti primjer uporabe ARCHICADa i ostalih softverskih alata na projektima unatrag zadnje 2 godine: Hotel Park Rovinj, Hotel Belvedere Dubrovnik, Stambeni neboder Zavrtnica, Zagreb, Stambeno naselje Kdistrict, Beograd i preuređenje kina Uranija u Zagrebu u poslovni prostor.

 

Marin Jelčić, dipl.ing.arh. - Skroz

 

Marin prezentira integrirani način rada izravno u ARCHICADu: spajanje kompletne projektne dokumentacije (tekstualnog i grafičkog dijela) na jednom centralnom mjestu - u ARCHICAD projektu.

 

Prijavite se za ARCHICAD susret korisnika 2019!

Please reload

Izdvojeni postovi

Sada je idealna prilika za nadogradnju starije ARTLANTIS licence!

December 3, 2019

1/10
Please reload

Postovi

January 17, 2020