top of page
  • Writer's picture3D ART

Povežite vaš Graphisoft ID s Archicad licencom


Od Archicada 19, ova funkcija omogućuje povezivanje vašeg osobnog Graphisoft ID-a s Graphisoft Company ID-em vaše firme temeljem Archicad zaštitnog ključa.


To se može učiniti između pojedinačnog Graphisoft ID-a i pojedinačne licence koju posjeduje vaša firma, odnosno vašeg Company Graphisoft ID-a.


Jednom kada se poveže pojedinačni Graphisoft ID, član tvrtke može pristupiti svim ekskluzivnim pogodnostima Ugovora o održavanju i nadogradnji.


Da biste to izvršili, slijedite korake u nastavku:


  1. Otvorite Archicad (s važećom licencom).

Odaberite u izborniku Help > License Information i kliknite gumb Connect Graphisoft ID with License.


2. Prijavite se sa vašim Graphisoft ID računom (ili ako ga nemate idete na Sign Up i kreirajte ga).
3. U slučaju da predmetna licenca još nije dodijeljena firmi, pojavit će se dijaloški okvir za izradu računa firme Create Company Account. Unesite ime za svoju tvrtku.


Ostali korisnici u istoj firmi (uredu) mogu se pridružiti novostvorenoj firmi kako bi ostvarili pogodnosti Ugovora o održavanju. Da biste to učinili, pogledajte upute u nastavku.4. U slučaju da firma već postoji, pojavit će se dijaloški okvir Join Company Account (pridruži se računu firme). Ovo će povezati pojedinačni Graphisoft ID s firmom koja je vlasnik licence. Nakon klika na Join Company Account, korisnici će biti odjavljeni. Administrator će trebati odobriti ovaj zahtjev.
Prvi korisnik koji je stvorio firmu kroz ovaj postupak postat će administrator računa firme. Ostali članovi koji se pridruže računu tvrtke imat će ulogu člana. Nakon što se osobni Graphisoft ID poveže sa Graphisoft Company ID vaše firme, Archicad to automatski prepoznaje pri sljedećoj prijavi.


Za više informacija, slobodno nam se obratite na kontakt@3dart.hr ili na 051/586 381.

73 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page