top of page

MODO

MODO

MODO je cjelovito rješenje za 3D modeliranje, kreiranje sadržaja za video igre, animaciju ljudskih likova, te proizvodnju visoko kvalitetnih slika za oglašavanje. Umjetnici i dizajneri mogu se usredotočiti na kreativne napore koji povećavaju kvalitetu konačnog uratka uz manje utrošenog vremena.

Kompatibilnost

MODO  se uklapa u vaš postojeći radni proces podrškom za Python skripte, svestrani SDK, batch procesiranje, potpuno prilagodljivo sučelje, te podršku za industrijski standard Open ColorIO, OpenEXR i Alembic formate.

Značajke

MODO je integrirani alat za modeliranje, oblikovanje, oslikavanje, efekte i animaciju u jednom kohezivnom paketu, lakom za korištenje s dodatnim bonusom mogućnosti korištenja neograničenih mrežnih kapaciteta za renderiranje vizualizacija.

Uz dosljedno korištenje u radu, modularni sklop alata i intuitivno korisničko sučelje, MODO omogućuje primjenu znanja koju ste stekli u prvim danima istraživanja i kod ispunjavanja  najkompleksnijih i najsloženijih zadataka.

Uz svestrane alate za modeliranje i oblikovanje, a skupa s fotorealističnim preview rendererom, MODO omogućava brže  iteracije za bržu i bolju izradu konceptualnih i produkcijskih modela, razvoj konačnog izgleda i interaktivne revizije željenog dizajna.

Preporučena konfiguracija

Procesor:
Quad Core 2,5 Ghz
RAM memorija:
16 GB
Hard disk:
Preporučena je instalacija MODOa na SSD disk s 250 GB slobodnog prostora za instalaciju i optimalni rad na 3d modelu
Grafička kartica:

OpenGL 4.4 NVIDIA ili AMD grafika s minimalno 2 GB VRAM
Operacijski sustav:

Mac OS X 10.13.x, 10.14.x ili 10.15.x
Windows 10 (64-bitni)

Linux 64-bitni operativni sustav (RHEL / CentOS 7+)

bottom of page