MERDEKA 118 | FENDER KATSALIDIS | fkaustralia.com

ARCHICAD 24 na 24 rate

Dobijete besplatno Twinmotion 2020 i edukaciju.

Koristite BIM koji su kreirali stručnjaci

Archicad su kroz godine razvijali i dizajnirali stručnjaci primjene BIM-a: arhitekti, građevinari, instalateri, pa čak i statičari kao alat koji im daje kreativnu slobodu bez kompromisa u praksi.

Koriste ga stotine tisuća projektanata i inženjera srodnih struka u 108 zemalja svijeta.

Kod nas Archicad koriste svi veći projektantski uredi, kao i uredi koji tek počinju, jer je prilagodljiv, pouzdan i pristupačan - licencu možete kupiti u 24 mjesečne rate.

Projektiranje u Archicadu je puno preciznije nego u klasičnom 2D-u, što u konačnici rezultira i preciznim troškovnicima i što čini investitora zadovoljnim. Malo je veći angažman na početku projektiranja, ali kasnije svaka izmjena projekta, noćna mora svakog arhitekta, definitivno je lakše izvediva.

 

 

 

 

 

 

 


Igor Miletić
Studio 92

* trebate Graphisoft račun. Otvorite ga besplatno.

Do trajne licence u 24 rate

Kako bi lakše amortizirali trošak, trajnu Archicad licencu možete kupiti odjednom, po najboljoj cijeni ili u 24 mjesečne rate.

Već nakon prve uplaćene rate vaša je licenca potpuno funkcionalna, uz lokalnu tehničku podršku i uključene redovne godišnje nadogradnje.

Čim isplatite sve rate, vaš “najam” prelazi u trajnu licencu, uz još dodatnih godinu dana tehničke podrške i nadogradnje licence.

Kupite li licencu do kraja 2020. dobit ćete besplatno napredne ili osnovne certificirane tečajeve za vas ili kolege koje možete iskoristiti najkasnije do 30. lipnja 2021.

Ako vas BIM alat koji sad koristite košta živaca i novaca, vrijeme je za Archicad!

Metropol Parasol

J. MAYER H. Architects, www.jmayerh.de/
Photo © David Franck

Dajte si kreativnu slobodu

Lakše projektirajte zahtjevnije kuće ili zgrade zahvaljujući transparentnoj i ugodnoj međusobnoj suradnji na zajedničkom, dijeljenom modelu kroz dobro osmišljen tok rada za cijeli tima u BIMcloudu. BIMcloud ujedinjuje arhitekte i inženjere u radnom okruženju koje olakšava timski rad na projektima kroz Integralno projektiranje i rezultira kvalitetnijom izvedbom građevina.

Radi se glatko i transparentno, što gradi povjerenje među članovima tima i smanjuje “dupli” posao na modelima i druge suvišne korake u suradnji arhitekata i srodnih inženjera.

Archicad je softver stvoren za arhitekte. Omogućuje razvoj arhitektonske misli kroz sve faze projektiranja: od osnovne skice do nacrta i 3D modela. Budućnost je stigla. Nemojte zaostati.
 

 

 

 

 

 

 

 

 


Bruno Rechner
Rechner Architects

Surađujte u cloudu

Ako vas brinu radne karakteristike i sigurnost vaše BIM cloud platforme, isprobajte Graphisoftov BIMcloud koji čuva vaše podatke i svaku izmjenu na više razina bez obzira na veličinu projekta, lokaciju ureda, razvedenost tima i kvalitetu internetske veze. Sustav cijelo vrijeme provodi preventivni nadzor koji će upozoriti na sve potencijalne komplikacije. Savršeno optimiziran Graphisoftov BIMcloud radi odlično i na prosječnim konfiguracijama računala, pa si ga mogu priuštiti mali uredi ili studentski timovi kad trebaju siguran, brz i pouzdan alat za suradnju.

Raduje nas timski rad i u vremenu pandemije koristimo sve prednosti timskog rada, brzu razmjenu mišljenja, ideja i rješenja u Archicad oblaku. I dalje možemo zajedno i ugodno kreirati nove građevine. Dok nam Archicad osigurava usklađenost naših rješenja koristimo dobiveno vrijeme za bolje upoznavanje, suradnju i zajedničko učenje. Uz edukaciju i tehničku podršku, koju nam pruža 3D ART, veselimo se novim vještinama.

 

 

 


Stipe Baučić
GISplan

Preskačite iz softvera u softver


Ako vaše trenutno BIM rješenje otežava i komplicira rad s drugim softverima, zamijenite ga OPEN BIM-om koji ne ograničava vaš rad i prelazak iz jednog alata u drugi, jer nije vezan niti zaključan za određene proizvođače softvera. Svi projektanti, inženjeri, građevinari oduševit će se lakoćom korištenja gotovih modela i raznih komponentni svih proizvođača u vašim BIM projektima. Sve se informacije dijele lako, dostupne su cijelom timu što ubrzava rad i daje bolje konačne rezultate svih uključenih.

U Archicadu radim već 8 godina. Archicad kao alat je osnova efikasnosti rada našeg ureda. Kompatibilnost i live veza s ostalim softverima, te mogućnosti koje nam samim time pruža čini naš posao još ljepšim i zabavnijim.

​​


 

Dora Perković
DIPI studio

Pređite na bolji BIM


Projektirajte  lakše uz pomoć intuitivnog korisničkog sučelja Archicada. Pređite na dokazano najefikasniji BIM softver na svijetu u kome je izrada dokumentacije lakša jer je prilagođen hrvatskoj regulativi i mjernim jedinicama. Ispucajte foto realistične  rendere izravno iz Archicada, pa sve provjerite najboljim analitičkim alatima u klasi.

S Archicadom se možete u potpunosti posvetiti projektiranju genijalne arhitekture.

Archicad je osnovni alat koji 3LHD u svom radu koristi već 12 godina. Bez Open BIM sustava realizacije velikih projekata poput Grand Park Hotela Rovinj, prvog hrvatskog projekta u potpunosti napravljenog u Open BIM-u, ne bi bile moguće jer svim sudionicima na projektu omogućuje besprijekoran timski rad. U sinergiji s platformom VOLUM3, koju koristimo za suradnju na projektima i upravljanje podacima, omogućio nam je visoku razinu učinkovitosti tijekom rada.
 

 

 


Marko Dabrović
Studio 3LHD

Optimizirajte si BIM već danas


Naši iskusni BIM stručnjaci procijenit će efikasnost vaših radnih procesa, navike, i produktivnost, te ukazati  na potencijalne gubitke u zaradi i vremenu.

Otkrit će vam bolje načine za suradnju među članovima tima, konzultantima, inženjerima.

Saznajte što je Archicad donio hrvatskim projektnim biroima koji ga koriste.

Što sve dobijete? 

 

  • Uključene 3 nadogradnje na nove Archicad verzije (kupite 24, isporučiti ćemo Vam 25, 26 i 27)

  • Neograničen broj instalacija                               

  • 600 dodatnih materijala za Cinerender

  • MEP Modeler integriran u Archicad 24 (modul za projektiranje instalacija)

  • Twinmotion 2020              

  • Potpuno redizajnirani lokalizirani hrvatski predložak

  • Vaučer za osnovni tečaj za jednu osobu (po licenci) u trajanju od 3 dana ili 2x napredni tečaj po izboru

  • Tehničku podršku od strane licenciranih BIM edukatora i managera

  • Uključeno održavanje licence do kraja 2023.