MERDEKA_118_Hero_Night Shot_SIGNATURE.jp

MERDEKA 118 | FENDER KATSALIDIS | fkaustralia.com

Are You Ready_HR naslov.jpg

ARCHICAD 24 na 24 rate

Dobijete besplatno Twinmotion 2021 

Koristite BIM koji su kreirali stručnjaci

Archicad su kroz godine razvijali i dizajnirali stručnjaci primjene BIM-a: arhitekti, građevinari, instalateri, pa čak i statičari kao alat koji im daje kreativnu slobodu bez kompromisa u praksi.

Koriste ga stotine tisuća projektanata i inženjera srodnih struka u 108 zemalja svijeta.

Kod nas Archicad koriste svi veći projektantski uredi, kao i uredi koji tek počinju, jer je prilagodljiv, pouzdan i pristupačan - licencu možete kupiti u 24 mjesečne rate.

Studio 92.jpg

Projektiranje u Archicadu je puno preciznije nego u klasičnom 2D-u, što u konačnici rezultira i preciznim troškovnicima i što čini investitora zadovoljnim. Malo je veći angažman na početku projektiranja, ali kasnije svaka izmjena projekta, noćna mora svakog arhitekta, definitivno je lakše izvediva.

 

 

 

 

 

 

 


Igor Miletić
Studio 92

* trebate Graphisoft račun. Otvorite ga besplatno.

Do trajne licence u 24 rate

Kako bi lakše amortizirali trošak, trajnu Archicad licencu možete kupiti odjednom, po najboljoj cijeni ili u 24 mjesečne rate.

Već nakon prve uplaćene rate vaša je licenca potpuno funkcionalna, uz lokalnu tehničku podršku i uključene redovne godišnje nadogradnje.

Čim isplatite sve rate, vaš “najam” prelazi u trajnu licencu, uz još dodatnih godinu dana tehničke podrške i nadogradnje licence.


Ako vas BIM alat koji sad koristite košta živaca i novaca, vrijeme je za Archicad!

Are you ready plaćanje v3.jpg

Metropol Parasol

J. MAYER H. Architects, www.jmayerh.de/
Photo © David Franck

Dajte si kreativnu slobodu

Lakše projektirajte zahtjevnije kuće ili zgrade zahvaljujući transparentnoj i ugodnoj međusobnoj suradnji na zajedničkom, dijeljenom modelu kroz dobro osmišljen tok rada za cijeli tima u BIMcloudu. BIMcloud ujedinjuje arhitekte i inženjere u radnom okruženju koje olakšava timski rad na projektima kroz Integralno projektiranje i rezultira kvalitetnijom izvedbom građevina.

Radi se glatko i transparentno, što gradi povjerenje među članovima tima i smanjuje “dupli” posao na modelima i druge suvišne korake u suradnji arhitekata i srodnih inženjera.

006_N16A0169.jpg

Archicad je softver stvoren za arhitekte. Omogućuje razvoj arhitektonske misli kroz sve faze projektiranja: od osnovne skice do nacrta i 3D modela. Budućnost je stigla. Nemojte zaostati.
 

 

 

 

 

 

 

 

 


Bruno Rechner
Rechner Architects

Surađujte u cloudu

Ako vas brinu radne karakteristike i sigurnost vaše BIM cloud platforme, isprobajte Graphisoftov BIMcloud koji čuva vaše podatke i svaku izmjenu na više razina bez obzira na veličinu projekta, lokaciju ureda, razvedenost tima i kvalitetu internetske veze. Sustav cijelo vrijeme provodi preventivni nadzor koji će upozoriti na sve potencijalne komplikacije. Savršeno optimiziran Graphisoftov BIMcloud radi odlično i na prosječnim konfiguracijama računala, pa si ga mogu priuštiti mali uredi ili studentski timovi kad trebaju siguran, brz i pouzdan alat za suradnju.

GIS PLAN slika ureda.jpg

Raduje nas timski rad i u vremenu pandemije koristimo sve prednosti timskog rada, brzu razmjenu mišljenja, ideja i rješenja u Archicad oblaku. I dalje možemo zajedno i ugodno kreirati nove građevine. Dok nam Archicad osigurava usklađenost naših rješenja koristimo dobiveno vrijeme za bolje upoznavanje, suradnju i zajedničko učenje. Uz edukaciju i tehničku podršku, koju nam pruža 3D ART, veselimo se novim vještinama.

 

 

 


Stipe Baučić
GISplan

Preskačite iz softvera u softver


Ako vaše trenutno BIM rješenje otežava i komplicira rad s drugim softverima, zamijenite ga OPEN BIM-om koji ne ograničava vaš rad i prelazak iz jednog alata u drugi, jer nije vezan niti zaključan za određene proizvođače softvera. Svi projektanti, inženjeri, građevinari oduševit će se lakoćom korištenja gotovih modela i raznih komponentni svih proizvođača u vašim BIM projektima. Sve se informacije dijele lako, dostupne su cijelom timu što ubrzava rad i daje bolje konačne rezultate svih uključenih.

Dora Perković

U Archicadu radim već 8 godina. Archicad kao alat je osnova efikasnosti rada našeg ureda. Kompatibilnost i live veza s ostalim softverima, te mogućnosti koje nam samim time pruža čini naš posao još ljepšim i zabavnijim.

​​


 

Dora Perković
DIPI studio

Pređite na bolji BIM


Projektirajte  lakše uz pomoć intuitivnog korisničkog sučelja Archicada. Pređite na dokazano najefikasniji BIM softver na svijetu u kome je izrada dokumentacije lakša jer je prilagođen hrvatskoj regulativi i mjernim jedinicama. Ispucajte foto realistične  rendere izravno iz Archicada, pa sve provjerite najboljim analitičkim alatima u klasi.

S Archicadom se možete u potpunosti posvetiti projektiranju genijalne arhitekture.

3LHD_Graphisoft_photo_by_Jure_Zivkovic_1

Archicad je osnovni alat koji 3LHD u svom radu koristi već 12 godina. Bez Open BIM sustava realizacije velikih projekata poput Grand Park Hotela Rovinj, prvog hrvatskog projekta u potpunosti napravljenog u Open BIM-u, ne bi bile moguće jer svim sudionicima na projektu omogućuje besprijekoran timski rad. U sinergiji s platformom VOLUM3, koju koristimo za suradnju na projektima i upravljanje podacima, omogućio nam je visoku razinu učinkovitosti tijekom rada.
 

 

 


Marko Dabrović
Studio 3LHD

Optimizirajte si BIM već danas


Naši iskusni BIM stručnjaci procijenit će efikasnost vaših radnih procesa, navike, i produktivnost, te ukazati  na potencijalne gubitke u zaradi i vremenu.

Otkrit će vam bolje načine za suradnju među članovima tima, konzultantima, inženjerima.

Saznajte što je Archicad donio hrvatskim projektnim biroima koji ga koriste.

MERDEKA_118

Što sve dobijete? 

 

  • Uključene 3 nadogradnje na nove Archicad verzije (kupite 24, isporučiti ćemo Vam 25, 26 i 27)

  • Neograničen broj instalacija                               

  • 600 dodatnih materijala za Cinerender

  • MEP Modeler integriran u Archicad 24 (modul za projektiranje instalacija)

  • Programsku opremu Twinmotion 2021              

  • Potpuno redizajnirani lokalizirani hrvatski predložak

  • 30% popusta na sve edukacije (osnovne i/ili napredne)

  • Tehničku podršku od strane licenciranih BIM edukatora i managera

  • Uključeno osiguranje licence (od krađe ili gubitka)

  • Uključeno održavanje licence do kraja 2023. (cijena trogodišnjieg održavanja uključena je u mjesečnim ratama)